Predstava „35 kalorija bez šećera“ u Domu omladine

Pozorišna predstava “35 kalorija bez šećera” o problemima ishrane i anoreksije među mladima, rađena je po istoimenoj knjizi naše najčitanije spisateljice za mlade Jasminke Petrović.

Utorak, 12. mart 2019. u 20:00

Predstava ima za cilj da edukuje i upozori mlade ljude, posebno devojčice, na stravične posledice koje nastaju odbijanjem uzimanja hrane, zarad želje da budu mršavije. Predstava je namenjena uzrastu od 12 i više godina i predstavlja najbolji način da današnji tinejdžeri, a i starija publika prepoznaju simptome ovog opakog i teškog poremećaja.
Pozorišna predstava “35 kalorija bez šećera” je rađena na veoma moderan, duhovit i zabavan način. Junaci su mladi ljudi, koji svojim postupcima tragaju, najpre za otkrivanjem problema, a potom i za rešavanjem istog. Pored glavne teme, odnosno problema ishrane, ova priča promoviše i vrednosti prijateljstva, porodičnog života, ali i osećaja empatije, koja tako mnogo nedostaje mladima danas. Jasminka Petrović, spisateljica neverovatnog mladalačkog duha, uspela je ovu tešku temu da predstavi kroz svoju knjigu “35 kalorija bez šećera” kroz lekoviti humor.

Ulaznice su u prodaji na svim Ticket Vision prodajnim mestima, preko sajta www.tickets.rs kao i preko veb i Fejsbuk stranice Studio Centra. Cena ulaznica u slobodnoj prodaji je 500 dinara, dok su za školske i grupne posete obezbeđeni dodatni popusti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here