Konkurs za prijave na studentsku konferenciju Beogradski model Evropske unije – BEUM 2016

  Udruženje BEUM uz podršku Grada Beograda, Kancelarije za mlade Grada Beograda, Narodne skupštine i drugih partnera poziva studente i srednjoškolce da se prijave na najveću studentsku simulaciju institucija Evropske unije na svetu koja se održava od 26. do 30. oktobra 2016. godine u prostorijama Narodne skupštine Republike Srbije.

  Beogradski model Evropske unije – BEUM 2016

  300 studenata različitih fakulteta iz 50 zemalja, simuliraće rad Evropskog saveta, Saveta Evropske unije, Evropskog parlamenta i Evropskog suda pravde, uz predviđene uloge i lobista i novinara.  Ovo je odlična prilika za sve studente koji su zainteresovani da se povežu sa kolegama iz inostranstva, nauče kako funkcionišu institucije Evropske unije, vežbaju javni nastup i time unaprede postojeća znanja i veštine.

  Uz simulaciju, u okviru konferencije će se održati i međunarodni panel o “Evropi u krizi” na kojem će govoriti stručnjaci za međunarodne odnose i Evropsku uniju.

  Prijave su otvorene do 15. oktobra 2016. godine na internet prezentaciju www.belgrade-meu.org/apply-now i mogu se prijaviti punoletni srednjoškolci i studenti sa svih fakulteta.

   

  Udruženje BEUM ::: [email protected]

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here