Konkurs za prijem novih članova Grupe za SPEKOF je otvoren!

Ukoliko želiš da svoje slobodno vreme iskoristiš za stručno usavršavanje, ukoliko te zanima da učestvuješ u poboljšanju studiranja na fakultetu i boriš se za svoja prava ovo je prilika za tebe.
Najveća studentska organizacija na Ekonomskom fakultetu, čiji članovi čine i Studentski parlament Ekonomskog fakulteta, Grupa za SPEKOF otvara prijave za prijem novih članova. Dobrodošli su svi studenti nevezano za godinu studiranja, potebno je samo da si ambiciozan i da imaš želju da svakodnevno radiš.

SPEKOF

Grupa za SPEKOF postoji već 5 godina i tokom tog perioda uspeli smo ostvarimo velike promene na polju organizacije nastave i ispita; organizovali smo brojne projekte za sve aspekte usavršavanja poput Kongresa studenata ekonomije (KONSEK) koji se tradicionalno održava na Zlatiboru, Konferencije za mlade – Upoznaj Ekof namenjene brucošima koji se održava na Avali, Međunarodni ekonomski studentski samit, Interviewing week kao projekat koji se isključivo bavi pripremom za intervju za posao.

Pored organizacije projekata, trudimo se da tokom cele godine obezbedimo kvalitetan sadržaj vannastavnih aktivnosti kroz predavanja i radionice, takmičenja i zabavni program. Tokom godina, naši gosti bili su vodeći menadžeri i direktori nekih od najpoznatijih kompanija i brojne poznate ličnosti od kojih bismo izdvojili gostovanja Zorana Kesića, Vladimira Grbića, Igora Blaževića, Dnevnjaka itd.

Ukoliko pronalaziš sebe u gore spomenutim opisima ne oklevaj da se prijaviš.
Prijave su otvorene na sledećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSda4fb0kATmEaw1R4Pf71P_Db-otW7elZGxDaSgTCVgG3-5iA/viewform?c=0&w=1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here