Konkurs za volontere – Centar E8

  Centar E8 traži volontere i volonterke!

  Omladinska organizacija Centar E8 raspisuje konkurs za pet volontera i volonterki koji će biti angažovani na aktivnostima od 1. novembra 2016. godine do 1. marta 2017.godine. Potrebno je popuniti upitnik (nalazi se na dnu strane) najkasnije do 17. oktobra u ponoć.

  picture1383

  Voliš pozorište i veruješ da ono menja svet?

  Želiš da volontiraši zajedno sa nama, radiš iza scena na predstavama koje postavljaju pitanja i dokumentarne su?

  Još uvek čitaš?Odlično, nastavi. Na dobrom smo putu!

  Centar E8 je omladinska organizacija usmerena na rad sa mladim ljudima širom Srbije. Inovativnim kampanjama, upotrebom društvenih mreža i raznovrsnim metodologima rada edukujemo mlade na teme zdravi stilovi života, rodna ravnopravnost, prevencija nasilja i značaj aktiviranja u društvu.

  Važan deo našeg rada je umetnost, koju stvaraju i izvode mladi. U našoj produkciji trenutno su na repertoaru predstave Muškarčine, Crvena: Samoubistvonacije, Žudnja i Sumnjivo lice. Prošla godina donela je i rad na filmu Pored mene, a u ovoj su planirani novi pozorišni projekti, kao i nastavak rada u okviru kinematografije.

  Verujemo da mladi imaju supermoći i da umetnost menja svet, pozivamo te da budeš deo misije stvaranja lepšeg i kvalitetnijeg sveta.

  Šta znači biti deo misije i koje to supermoći su ti neophodne?

  Ideja je da zajedno sa odabranom grupom volontera (vas petoro), postanete deo našeg produkcijskog tima, tima koji radi na organizaciji, osmišljavanju, promociji i razvoju našeg pozorišnog i filmskog programa.

  Ostvarenje te ideje podrazumeva da najmanje pet sati nedeljno, naredna četri meseca, možeš da posvetiš svom volonterskom angažovanju, da si spreman/a da radiš u timu, učiš i odgovorno obavljaš svoje zadatke.

  Supermoći nepohodne za ostvarenje misije su: starost/mladost( da imaš između 18 i 25 godina), vešta upotreba društvenih mreža, znanje engleskog jezika, iskrena zainteresovanost za pozorište i saglasnost sa vrednostima koje naš tim promoviše. Poželjno je iskustvo u omladinskom aktivizmu i/ili radu na umetničkim projektima.

  Volntiranje će vam omogućiti proširenje produkcijskog i znanja o radu nevladinih organizacija. Razvijanje i praktičnu upotrebu vaših talenata. Rad u kreativnom i mladom timu, mogućnost dalje edukacije i učestvovanje na nacionalnim i međunarodnim treninzima. Nakon završetka programa, volonteri dobijaju sertifikate i podršku tima Centra E8 u daljem karijernom razvoju.

  Imate vremena da do ponedeljka 17. oktobra u ponoć popunite naš upitnik, a mi ćemo vas kontaktirati kako bismo dogovorili buduće aktivnosti. Volonterski program počinje 1.novembra.

  Upitnik za volontere i volonterke:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScM8rBQ6vy7asVtsLOatVRiOMboMwx2Q7Q4NLg6qsBaDPuwxg/viewform?c=0&w=1

   

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here