Konkurs za volontere i volonterke Filmskog festivala Slobodna zona

Slobodna zona te zove, popuni formular!
Pored raskošnog, angažovanog i nesvakidašnjeg repertoara, brojnih gostiju i bogatog pratećeg programa, Filmski festival Slobodna Zona posebno se izdvaja po duhu, brojnosti i posvećenosti svojih volontera! Festival se naročito ponosi mladim ljudima koji svojom energijom i zalaganjem svake godine pomognu u obavljanju jednog velikog posla, te doprinesu i omoguće uspešnu realizaciju ovako značajne kulturne manifestacije.

Ukoliko imaš više od 18 godina, živiš u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu i želiš da:

  • budeš deo jednog od najprestižnijih filmskih događaja u zemlji
  • deo slobodnog vremena provedeš na koristan način, radeći u dinamičnom okruženju
  • u skladu sa interesovanjima stekneš nova ili usavršiš postojeća znanja i veštine
  • uživaš besplatno u ekskluzivnim filmskim sadržajima

do 18. septembra iskoristi priliku i prijavi se za volontersku praksu popunjavanjem online formulara za na sajtu freezonebelgrade.org

Shodno afinitetima i željama, volontiranje na Slobodnoj Zoni moguće je obavljati unutar nekog od festivaskih sektora: Info pult (komunikacija sa publikom), služba za goste festivala (organizovanje dolaska gostiju, druženje sa rediteljima, producentima, glumcima…), promocija festivala (priprema konferencije za medije, komunikacija sa novinarima, pisanje tekstova, društvene mreže), kreiranje foto i video materijala, prevođenje (pisano i simultano sa srpskog na engleski i sa engleskog na srpski) i organizovanje festivala.

14. izdanje Slobodne Zone održaće se od 8. do 13. novembra 2018. u ukupno šest bioskopskih dvorana u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a za pojedine poslove pomoć volontera biće potrebna i pre početka samog festivala.

 

Svi volonteri i volonterke će nakon završenog angažmana dobiti sertifikat o volontiranju.

 

Više informacija moguće je dobiti slanjem mejla na adresu [email protected] ili pozivom na broj 069 33 49 667.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here