Konkurs za volontere na 64. Martovskom festivalu

  Dom omladine Beograda poziva sve zainteresovane studente završnih godina fakulteta umetnosti, produkcije, organizacionih nauka, novinarstva, medija i komunikacija da volontiraju kao saradnici na 64. Martovskom festivalu – Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma. Festival će biti održan u svim prostorima Doma omladine od 30. marta do 2. aprila 2017. godine, a obuhvatiće projekcije filmova, radionice, otvorene razgovore sa autorima i muzički program.
  Martovski festival
  Volonteri će biti u prilici da steknu iskustva u različitim sektorima, te dobiju potvrdu o obavljenoj stručnoj praksi.

  Elektronske prijave sa imenom, prezimenom, kratkom biografijom i motivacionim pismom, kontakt telefonom i adresom elektronske pošte slati na [email protected] najkasnije do 17. marta 2017. godine.

  Svi prijavljeni kandidati biće pozvani na razgovor u Dom omladine Beograda i o terminu će biti blagovremeno obavešteni.

  Martovski festival
  Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma, popularni Martovski festival, naš je najstariji filmski festival. Od svog prvog izdanja bio je najvažnija, a u nekim periodima i jedina, platforma u okviru koje su domaći filmski autori mogli da prezentuju publici i inostranim kolegama svoje dokumentarne, eksperimentalne, animirane i kratke igrane filmove. Od 2017. godine, u organizaciji Doma omladine Beograda i sa novim umetničkim direktorom, dramaturgom Bobanom Jevtićem, festival se fokusira na domaću filmsku produkciju dokumentarnih, TV dokumentarnih, kratkih igranih, animiranih i eksperimentalnih filmova, postajući tako nacionalni festival u punom značenju te reči.
  Želja nam je da, sa osveženim organizacionim i programskim konceptom, nastavljajući ugled i tradiciju, Martovski festival postane uzbudljivo mesto susreta filmskih profesionalaca i ljubitelja filma, razmena ideja, druženja i uživanja u filmovima u centru Beograda.
  Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma je stalna manifestacija u oblasti kulture od značaja za Grad Beograd, koji je i pokrovitelj Festivala.
   
  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here