Konkursi Geografskog fakulteta za srednjoškolce i studente

Geografski fakultet je raspisao konkurse za studente i srednjoškolce

Želiš li da iznenadiš dragu osobu letovanjem? Ili da usavršiš jedan od stranih jezika? Želiš li da osvojiš besplatnu pripremnu nastavu za prijemni ispit na Geografskom fakultetu ili provedeš sat vremena sa društvom, rešavajući slučaj koji se desio u prostoriji u kojoj se nalaziš? A možda su ti potrebna tri meseca treninga Dragon boat veslanja? Ako je tvoj odgovor na bar jedno od ovih pitanja potvrdan, onda budi kreativan, fotografiši, napravi poster i ostvari želju!

Geografski fakultet u Beogradu i ove godine obeležava Dan planete Zemlje i tim povodm je raspisao dva konkursa. Jedan za najbolji poster na temu „Cirkularna ekonomija“, koji mora biti formata 100×70 (portret), pri čemu treba ostaviti u donjem desnom uglu prazan prostor 10 x10cm. Pravo na učešće imaju svi studenti iz Srbije i regiona. Uz poster treba dostaviti i sledeće informacije: ime i prezime autora, godina studija, naziv smera i visokoškolske ustanove. Najbolje očekuju vredne nagrade: letovanje za dvoje, kurs stranog jezika, vaučer za escape room i tri meseca treninga Dragon boat veslanja.

Drugi konkurs je za najbolju fotografiju na temu „Doba konzumerizma“. U jednoj fotografiji treba predstaviti koliko smo uništili planetu zbog preterane kupovine i olakog odbacivanja proizvoda. Pravo na učešće imaju svi srednjoškolci iz Srbije. Uz fotografiju dostaviti i sledeće informacije: ime i prezime autora, razred, naziv škole i mesto u kome se škola nalazi. Najbolje očekuju nagrade: pripremna nastava za prijemni ispit na Geografskom fakultetu, kurs stranog jezika i vaučer za escape room.

 

Postere i fotogarfije sa informacijama treba poslati do 15. aprila na [email protected]. Sva dodatna pitanja možete poslati na istu adresu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here