Kopaonik domaćin Evropskog zimskog fetivala

U utorak, 24. juna 2014. godine u restoranu NOSTALGIJA na Beogradskom sajmu održana je konferencija za novinare Asocijacije Sport za sve Srbije, a povodom izbora za domaćina Evropskog Zimskog Festivala 2018, koji će se održati na Kopaoniku.

Na konferenciji su saopšteni detalji o izboru Asocijacija Sport za sve Srbije za domaćina Evropskog Zimskog festivala kompanijskog sporta 2018.

Na sednici Generalne Skupštine EFCS-a – Evropske Federacije kompanijskog sporta, koja je održana u Rikoneu, Italija, 14. juna 2014. godine, u oštroj konkurenciji za izbor domaćina pobedila je Srbija.

Asocijacija Sport za sve Srbije je, u saradnji sa Sportskim savezom Srbije, Turističkom organizacijom Srbije, MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije, podnela kandidaturu za organizaciju Evropskog Zimskog festivala kompanijskog sporta 2018. godine, koja je većinom delegata prihvaćena na Generalnoj Skupštini EFCS-a. Zemlje kandidati za organizaciju ovog događaja, osim Srbije, bili su i nacionalni savezi Austrije, Italije i Švajcarske.

Prema proceni EFCS-a, očekuje se da na festivalu uzme učešće preko 2000 rekreativaca iz poznatih evropskih kompanija.

Festival koji će trajati pet dana biće dobra prilika da se država Srbija prikaže u najboljem svetlu, kao i da učesnici ponesu najlepše uspomene iz naše zemlje.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti Asocijaciji Sport za sve Srbije, Terazije br. 35/III, Beograd, na telefone 011/32 32 986 i 011/32 34 809, putem e-mejla [email protected] ili posetite sajt www.sportforallserbia.org.rs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here