Do kraja zime besplatno klizanje na Štrandu

Novosađani će do kraja zimske sezone moći besplatno da koriste klizalište na Štrandu. JKP „Gradsko zelenilo“ odlučilo je da zbog velikog interesovanja i posećenosti ulaz na klizalište i dalje ne naplaćuje, kako bi novosadska deca, ali i ostali zaljubljenici u klizanje mogli da uživaju u zimskim čarolijama.

JKP „Gradsko zelenilo“ odlučilo je da se zbog velikog interesovanja i posećenosti ulaz na klizalište i dalje ne naplaćuje, kako bi novosadska deca, ali i ostali zaljubljenici u klizanje mogli da uživaju u zimskim čarolijama. Naplaćivaće se samo iznajmljivanje klizaljki.

„Pokazalo se da je naša odluka da se ulaz na klizalište ne naplaćuje bila pravi potez. Za 19 radnih dana imali smo skoro 7.100 iznajmljenih pari klizaljki, dok je posetilaca bilo znatno više. Naš cilj je da Štrand živi i preko zime i da u njegovoj lepoti i tokom hladnih meseci uživa što više građana“, kaže direktor „Gradskog zelenila“ Aleksandar Bogdanović.

U ledenim čarima Štranda Novosađani su najviše uživali za vreme novogodišnjih praznika, a rekord je postavljen 4. januara. Tada je izdat 701 par klizaljki.

Radno vreme klizališta na Štrandu je svakog dana od 10 do 19.30 časova, a smene počinju svakog parnog sata.

JKP „Gradsko zelenilo“ organizovalo je na klizalištu i dva humanitarna maskenbala na kojima je prikupljena pomoć za mališane iz Sigurne dečije kuće.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here