KUGLANA ŽABAC NA NOVOJ LOKACIJI U BEOGRADU!

Svi ste već imali prilike da se uverite u kvalitet sadržaja koji nam je dostupan u kuglani Žabac, a ako niste, šta čekate?! Žabac je stigao na još jednu lokaciju u Beogradu. Počev od ovog proleća, imamo priliku da provedemo sate vrhunske zabave i druženja i u BN Bosu na adresi Batajnički drum 1.

Treba Vam odmor i opuštanje u ispitnom roku ili posle sastanka? Ostali ste bez ideja i bez produktivnosti? Fizička aktivnost je najbolji izduvni ventil koji možete da obezbedite sebi, oslobodite se negativne energije i provedite jedno opušteno popodne u Žapcu sa svojim prijateljima, porodicom, kolegama. Žabac Vam nudi odličan prostor za rekreaciju i slobodno vreme posle napornog dana na fakultetu, poslu ili čitaonici.

U Žabac kuglanama pored osnovne aktivnosti, kuglanja, možete obezbediti prostor za team building Vaših zaposlenih i vratiti izgubljeni timski duh u kuglani ili za bilijarskim stolom od kvalitetne čoje. Paketi po Vašoj želji dostupni su i kada se radi o proslavi dečijih rođendana u fenomenalnoj igraonici – neka nezaboravni trenuci Vaše dece nastanu baš u Žapcu! Probudite svoj takmičarski duh, prijavite se za turnir u kuglanju koji se veoma često organizuje u Žapcu i izađite iz Žapca bogatiji za jedno novo iskustvo, nova poznanstva i prijatelje i, ko će znati, možda i neku vrednu nagradu.

Kuglana žabac

Čini Vam se da je Žabac opcija koju treba ozbiljno razmotriti za naredni vikend? Informišite se jednim klikom na sajt ili instagram profil i rezervišite svoje mesto baš za večeras!

Pozovite +381 62 800 9980 i rezervišite svoju stazu!

 

PODELI
Bojan Živanović
Student druge godine na smeru novinarstvo i komunikologija na Fakultetu političkih nauka. Bavi se društvenim mrežama, odnosima sa javnošću i komunikacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here