KURS ZA WEB DIZAJN je obuka namenjena onima koji nemaju znanje ili su nesigurni u svoje znanje izrade sajtova.

Savremeno poslovanje podrazumeva posedovanje web stranice tj. sajta na internetu i najmanjeg preduzeća, radnje, radionice, agencije… Ako Vas kupci traže, traže Vas na internetu. Ako Vas na internetu nema skoro da ne postojite. Uslužna izrada i ažuriranje sajta podrazumeva stalne, ne male troškove i zavisnost od nekoga spolja.

 

KURS ZA WEB DIZAJN

S druge strane, ukoliko ste bez posla ili su Vam prihodi mali jedan od načina da dodjete do posla ili popunite kućni budžet je da naučite da pravite sajtove za druge.

Ovi razlozi su dovoljni da se odlučite za obuku ili proveru znanja u Adžiji.

DIPLOME AŽIJE SU PRIZNATE U SRBIJI I U INOSTRANSTVU, jer je Zanatsko obrazovni centar Adžija jedini centar za obrazovanje odraslih koji je sertifikovan  DIN EN ISO 9001:2008 od strane nemačke sertifikacione kuće TÜV NORD, najjače u Evropi.

Nastava se odvija u računarskom kabinetu u našem Centru, traje tri meseca tj. 30 školskih časova. Dinamika nastave se dogovara sa predavačem, a obično se odvija 1 nedeljno 2 školska časa.

Cena osnovnog kursa računara je 33.000,00 dinara, ispit 1.000,00 dinara. Plaćanje na 3 mesečne rate.

Provera znanja je namenjena onima koji znaju  i žele da steknu diplomu radi prikazivanja poslodavcu. Provera znanja je 16.000,00 dinara.

Cena individualnog časa je 1.200,00 dinara.

Popust na grupe, popust na drugi i treći kurs u Adžiji

PROVERA ZNANJA – je predvidjena za polaznike koji imaju radno iskustvo kao serviseri računara u trajanju od najmanje tri meseca. Provera znanja se organizuje svake poslednje nedelje u mesecu a po potrebi i češće.

Cena provere znanja je 20.000,00 dinara i može se platiti u dve rate.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here