KVIZ: Proveri koliko poznaješ Srbiju?

Koliko poznaješ Srbiju – Srbija je sa svojim netaknutim prirodnim resursima pravi biser. Istinskim ljubiteljima prirode i divljine, Srbija nudi brojne izazove u visokim planinama, prostranim ravnicama, šumskim prostranstvima i prelepim pećinama. Naš portal je objavljivao različite tekstove u vezi sa turističkim destinacijama i lepotama Srbije, a sada vam zadajemo test da proverite svoje znanje o poznavanju istih. Test se sastoji od deset pitanja sa ponuđenim odgovorima od kojih treba izabrati jedan. Uz odgovore možete očekivati i odgovarajuće objašnjenje, kao i pomoć u vidu slike. Proverite svoje poznavanje Srbije i naučite nešto novo.

Autor kviza: Danijel Frfalanović

Koliko poznaješ Srbiju

Kviz započinjete klikom na plavo dugme Start Quiz ispod.

Srećno!

PODELI
Portal Mladi
Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

3 KOMENTARA

  1. Odgovor na pitanje na kojoj tvrđavi se nalazi Beogradska kapija može biti i na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Beogradska kapija u sklopu Petrovaradinske tvrđave je nedavno sanirana. Za ovu u Nišu nisam čuo ali eto, lijepo je naučiti nove stvari.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here