Ladies night „Zaslepljeni“ u Bioskopima CINEPLEXX

                     Najdirljivija drama godine na platnu bioskopa Cineplexx

 Beograd 29.08.2017. –  Ladies night uz romantičnu dramu „Zaslepljeni” sa Demi Mur, Alekom Boldvinom i Dilanom Mekdermotom u glavnim ulogama, zakazan je za četvrtak 7. septembar od 20 časova u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, UŠĆE Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza i Niš od 20 časova.

Pripremite se za najdirljiviju ljubavnu dramu godine. Nezaboravan provod uz sjajnu romantičnu priču očekuje sve dame i njihove pratioce. Uz svaku kupljenu kartu, sve pripadnice lepšeg pola će dobiti primerak magazina „Lepa i srećna”, dok one sa više sreće očekuje poklon paket proizvoda HIMALAYA. Poklone iznenađenja za najsrećnije dame u svim bioskopima Cineplexx pripremili su i frizerski saloni, dok Epigenia Wine & Tapas Bar poklanja večeru za dvoje u svakom bioskopu Cineplexx u Beogradu.

 

Demi Mur, Alek Boldvin i Dilan Mekdermot su ekipa koja garantuje sjajnu priču na velikom platnu, a sve pod rediteljskom palicom Majkla Mejlera, reditelja filmova “Krv i kost”, “Na ivici” i dr.

 

Nakon hapšenja supruga zbog umešanosti u korupciju, Suzan dobija kaznu društveno korisnog rada u Domu za osobe sa oštećenim vidom. Upoznaje Bila, pisca koji je na rehabilitaciji nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova žena. Njih dvoje razvijaju romantičan odnos, ali se stvari komplikuju kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž koji naslućuje šta se dešava.

 

Ulaznice za Ladies night i film „Zaslepljeni” su u prodaji, sve informacije možete naći na sajtuwww.cineplexx.rs.

 

Trejler za film možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/ea-JquicQSc

 

Film se nalazi u distribuciji FAME Solutions distributerske kuće.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here