Letnja škola EDIT

Dobrodošli u letnju EDIT školu u Srbiji

Letnja škola EDIT  (Education for Innovative Thinkers) je prvenstveno namenjena studentima koji žele da dopune svoje akademsko znanje sa praktičnim iskustvom. Učesnici imaju priliku da se oprobaju u radu na realnim projektima. Studenti uče kako da rade u timu i sarađuju sa drugim pojedincima koji imaju različite nivoe obrazovanja i načine rada. EDIT letnja škola je idealna prilika za testiranje učenika/studenata, da li, i u kolikoj meri umeju da primene znanja stečena u školi na konkretno rešavanje problema u grupi. Upravo zbog toga, EDIT je mnogo više od obične škole, jer će učesnici naučiti, ne samo nešto novo o različitim tehnologijama, već i steći znanja o sledećim stvarima:

  • upravljanju projektima pomoću agilne metodologije SCRUM
  • životnom ciklusu softverskih rešenja
  • timskom radu

Letnja škola

#EDIT 2016 – Teme

  • Beograd, 18-29. jul: Augmented Reality – Turn your learning into magic
  • Kragujevac, 18-29. jul: Augmented Reality – Turn your learning into magic

Više informacija o temi možete pronaći u nastavku stranice. EDIT letnja IT škola je za sve učesnike besplatna, odnosno sve troškove snosi kompanija Comtrade, koja će takođe obezbediti obroke za sve polaznike EDIT-a. Na učesnicima je da sebi obezbede mesto za boravak i sami snose troškove za to. Za pomoć u pronalaženju smeštaja, možete nas kontaktirati na [email protected].

Prijave za EDIT 2016

Broj učesnika je ograničen, stoga pozivamo sve koji su zainteresovani da popune online prijavu, i nadamo se, postanu novi članovi EDIT 2016.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 04.07.2016, a o konačnoj odluci ko je prošao selekciju biće obavešteni svi registrovani kandidati najkasnije do 12.07.2016.

Pozivamo vas da pratite našu stranicu na Facebook-u, a za sve dodatne informacije možete nam pisati na [email protected].

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here