LoveFest  feat.  Dj Dejan Milićević

Nekoliko dana je prošlo od završetka LoveFest-a u Vrnjačkoj Banji. Sa velikim oduševljenjem se priča o ovom festivalu i danima se prepričava ko je od izvođača ostavio najveći utisak na publiku.  Jedan od takvih izvođača svakako je i Dj Dejan Milićević, koji nijednog klabera nije ostavio ravnodušnim.

Dejan Milićević je započeo karijeru kao petnaestogodišnjak, pre skoro dve decenije. Zajedno sa partnerom Markom Nastićem, izgradio je prepoznatljivi stil koji je izrastao u jedinstveni spoj house muzike i techna. Danas je internacionalno poznati umetnik, čiji Dj setovi donose fantastičnu atmosferu u klubovima i festivalima širom sveta, od Ibize do Ukrajine. Iskoristili smo priliku i pred nastup porazgovarali sa njime o atmosferi koja je u tim trenucima vladala na LoveFestu u Vrnjačkoj Banji.

“Festival u Vrnjačkoj Banji je neviđeni uspeh, potpuno sam iznenađen i fasciniran organizacijom i brojem ljudi. Dobra i sveža energija preovladava, Dj-evi su odlični, line up je odličan. Top. Ovaj LoveFest  ima različiti profil od Exita u smislu da je više orijentisan ka nekoj elektronici. Doveli su velika imena, kao što su Jack Mills, Robin Hood, Kenny Larkin, tako da to ne ide u pravcu razvitka Exita, već u nekom sasvim drugom  pravcu. Uglavnom, ovaj festival raste neviđenom brzinom; gde god da sam bio, gotovo svi ljudi su znali  i govorili da idu na LoveFest. Tako da dosta se očekuje od ovog festivala u predstojećem periodu.”  

U nastavku intervjua, govorio nam je da se muzikom bavi isključivo iz ljubavi, nada se da će ponoviti uspeh hita “Samo hard, samo tvrdo”, kojeg se sa osmehom seća i zahvaljuje svojoj drugarici Uni Senić, koja je napisala tekst . Često ide u Berlin, koji mu je ujedno i omiljeni grad gde radi rezidenture u klubovima “Trezor” i “Magdalena”, i od evropskih gradova izdvaja Barselonu, kao omiljeno mesto za Dj-ing. Ipak, prostor bivše Jugoslavije, najviše voli, i ove godine je učestvovao na četiri festivala, a pred kraj letnje sezone, planira da radi na hrvatskoj obali.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here