Mala škola finansija u Kragujevcu

Omladina JAZAS-a Kragujevac i Narodna banka Srbije – Grupa za edukaciju korisnika finansijskih usluga organizuju Malu školu finansija, kao nastavak uspešno reaizovane edukacije „Finansijska pismenost mladih“.

Mala škola finansija namenjena je mladima kako bi ih upoznala i uvela u svet finansijskih instrumenata, a realizovaće se jednom mesečno i obraditi 11 tema.

Mala škola finansija

Glavni cilj edukacija je finansijsko opismenjavanje mladih kao posebno osetljive grupe. Finansijska pismenost označava kombinaciju svesti znanja, veština, stavova i ponašanja neophodnih za donošenje finansijskih odluka i postizanje lične finansijske dobrobiti. Ujedno predstavlja ključni okvir za zaštitu mladih u momentu kada postanu korisnici bankarskih usluga.

Prva obuka obuka će se održati u četvrtak, 13. oktobra, u periodu od 12h do 13h u prostorijama Kancelarije za mlade (Save Kovačevića 5).

Učešće je besplatno, ali zbog ograničenih kapaciteta sale, molimo sve zainteresovane da svoje učešće što ranije potvrde popunjavanjem prijave na sajtu www.jazaskg.rs

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here