Međunarodni akademski centar raspisuje konkurs za volontere

Tokom narednog perioda Međunarodni akademski centar (IACBG) će za potrebe događaja koje organizuje, ili u kojima učestvuje, imati mogućnost angažovanja volontera. Ako ste trenutno u srednjoj školi ili studirate, kontaktirajte nas pre nego što počnemo planiranje događaja u martu, aprilu i maju, kao i aktivnosti u samoj kancelariji Centra.

Volonteri će biti potrebni za:

  • opšte poslove u centru (ažuriranje biblioteke, postavku materijala i organizaciju digitalnog fonda, kao i ostale tekuće poslove)
  • aktivnosti na sajmovima obrazovanja i prezentacijama za buduće studente
  • online podrška (društvene mreže, e-mail kampanje)

iacbg volontiranje

Volontiranje je predviđeno da traje tri meseca, u vremenskom okviru tokom nedelje koji će biti naknadno utvrđen u skladu sa zahtevima Centra i mogućnostima volontera. Za one koji koji nemaju navršenih 18 godina biće potrebna saglasnost roditelja. Međunarodni akademski centar volonterima će pružiti profesionalnu i edukativnu podršku, a na kraju volontiranja i pisanu preporuku za dalju edukaciju ili zaposlenje.

Pošaljite nam CV i motivaciono pismo na [email protected] i [email protected] do kraja januara 2017.

Očekujemo vaše prijave u nadi da će vas motivisati mogućnost da postanete deo IAC tima i steknete iskustvo u radu na željenoj poziciji i u okviru oblasti koja vas interesuje.

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa konkursom, možete nas kontaktirati na 011/334 9639, 011/3349638 tokom radnog vremena ili na navedene e-mail adrese.

International Academic Center

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here