MESEC MLADIH 2 počinje – učimo i zabavljajmo se zajedno!

Poznato je da postoji Međunarodni dan mladih koji se svake godine obeležava istog datuma, 12. avgusta. Međutim, razmišljali smo na ovakav način – mi mladi činimo oko 35% stanovništva, ali sigurno predstavljamo 100% i naše i svačije budućnosti! Kao takvi, odlučili smo da je mladima potrebno posvetiti jedan ceo mesec, a ne samo jedan dan u godini.

mesec mladih

MESEC MLADIH

Upravo zbog toga, tim sajta PortalMladi odlučio je da drugu godinu zaredom organizuje projekat pod nazivom Mesec mladih u okviru kojeg smo za sve mlade na teritoriji Beograda pripremili određeni broj predavanja, radionica i tribina na kojima ćemo zajedno uvek naučiti nešto novo, Dane društvenih igara gde ćemo se sigurno dobro zabaviti, ali i takmičiti, kao i nekoliko „događaja iznenađenja“ gde ćemo svaki put imati za vas vrlo zanimljive nagrade naših sponzora i partnera projekta. 

ŠTA? KADA? KO? GDE?

Ne želimo odmah da vam otkrijemo sve, već vas pozivamo da nas svakodnevno pratite jer ćemo vam redovno slati pozive i najave o predstojećim događajima, lokacijama za iste i načinima prijave, kako na našem sajtu tako i na Fejsbuk event-u gde ćete uvek moći da pratite naš kalendar i dodatno se informišite.

Otvorene prijave:

Do sada smo odražli sledeće radionice:

18. oktobar – Predavanje: Studenti u inostranstvu – Kako do stipendije?

20. oktobar – Radionica:  Tehnike i saveti za uspešno učenje

25. oktobar – Radionica: Kako brendovi koriste društvene mreže?

09. novembar – Radionica: Kako do savršenog CV-ja

… A u srednjim školama uvek prenosimo iskustva malko starijih mladih na temu „Profesionalna orjentacija – koji fakultet i posao? Kako doneti odluku i koji izbor uopšte imamo?“ i do sada smo bili:

21. oktobar – V Beogradska gimnazija

1 . novembar – Filološka gimnazija

2. novembar – IX Beogradska gimnazija

15. novembar – VI Beogradska gimnazija

18. novembar – I Ekonomska škola

DANI DRUŠTVENIH IGARA

Dani društvenih igara se održavaju 19. i 20. novembra i ovim putem vas pozivamo da se prijavite da se igramo zajedno – MAU MAU i ASOCIJACIJE.

Dani društvenih igara 2016OVDE pogledajte kako i gde se prijaviti i koja su pravila igara, ali i koje nagrade očekuju one najbolje.

Ideja nam je da još ove godine ceo Mesec mladih bude organizovan samo u Beogradu, a da od sledeće godine oktobar i novembar budu prepoznati u mnogim gradovima Srbije kao meseci koji će biti posvećeni mladima. Upravo od svih nas zavisi koliko ćemo rasti kao zajednica, društvo i kako ćemo postati… bolji mladi! 😀

Budite u toku jer sigurno dolazimo na pet fakulteta i u pet srednjih škola, a moraćete biti i brzi jer će mesta biti ograničena.

Prati nas i ne propusti informacije o predstojećim tribinama na razne teme koje možda baš tebe zanimaju!

Budimo zajedno deo Meseca Mladih! #MesecMladih2016 #PortalMladi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here