MKDSL i Čorbika vas vode na „Put oko sveta za 8 sati”

MKDSL i Čorbika vas vode na „Put oko sveta za 8 sati”, a to je sasvim dovoljno da svet upoznate na sasvim neobičan način.

Put oko sveta za 8 sati – destinacija London, prva je u nizu zabava koje imaju za cilj da spoje audio i vizuelno u potpun i sasvim neobičan klabing doživljaj.

„Put oko sveta za 8 sati”

DJ live performans pratiće videom mapirane površine zida koje će vas provesti kroz mnoge egzotične destinacije, divlje džungle, amazonske prašume, hedonističke plaže i svetske metropole.

Imaćete priliku da na poseban način upoznate glavne i lokalne ulice evropskih gradova, prošetate se pustinjama, zavirite u misteriozne piramide gde mumije vekovima spavaju, posmatrate kengure, pande, žirafe i slonove a di-džejevi će tokom putovanja upotpuniti doživaljaj sjajnom adekvatnom muzikom.

Počinjemo put od nultog meridijana, jer nam u goste dolazi izvođač iz Londona!

Arcadion (Alan Dobson) svoj zvuk opisuje kao Funky bajku o bassu, ritmu i bugiju. Alan je jedan od eksluzivaca „DC Recordings“ etikete pored imena kao što su Emperor Machine, The Octagon Man, Damon Baxter i J Saul Kane (Depth Charge, Alexanders Dark Band)

Njegova muzika je našla mesto i na renomiranim etiketama kao što su WARP i Underscan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here