Moj prvi sajt 4.0

iSerbia sa velikim zadovoljstvom otvara novi konkurs za sve polaznike projekta „Moj Prvi Sajt 4.0” koji će proći kroz najsavremeniji sistem obuke ovladavanja znanjima i veštinama za izradu Prvog sajta.

Projekat „Moj Prvi Sajt”

Udruženje iSerbia je sprovelo projekat „Moj prvi sajt” (MPS) prvi put 2013. godine, uz podršku Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, sa ciljem da obuči 70 srednjoškolaca širom Srbije da samostalno naprave i promovišu svoj prvi sajt.

Kako je odziv polaznika bio iznad očekivanog projekat „Moj Prvi Sajt” se nastavio i narednih godina, pa je kroz sam pojekat prošlo više od 200 polaznika.

Stipendija

Udruženje iSerbia sve polaznike stipendira sa 90% vrednosti projekta koje se ogleda u paketu od tri onlajn kursa naziva „Moj Prvi Sajt” u trajanju od šest meseci (Uvod u programiranje, Web development I Internet Marketing čija je ukupna zvanična cena 12.495 dinara) sa svom pratećom podrškom od strane mentora kao i mogućnošću da znanje stiču kroz najsavremeniji sistem onlajn učenja koji u sebe uključuje elemente gejmifikacije i motivacije.

Polaganje pomenutih onlajn kurseva omogućiće vam sticanje neophodnih znanja za kreiranje „Mog Prvog Sajta” a onaj najuspešniji u izradi istog kao nagradu dobija Tablet računar koji takođe obezbeđuje udruženje iSerbia kao i sertifikat o položenim onlajn kursevima.

Ko može da se prijavi?

Pravo na ucešće imaju učenici i studenti do 28 godina koji ranije nisu učestvovali u projektu „Moj Prvi sajt” i koji su iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Način i rok prijave

Prijavite se klikom OVDE do 30. aprila  2018. godine.

Onih 100 „najmotivisanijih“ će dobiti priliku da bude deo jedinstvenog i već tradicionalnog projekta koji vam daje priliku da ovladate IT veštinama.

Napomena: Kandidati koju budu izabrani u prvih 100 imaju obavezu pokrivanja administrativnih troškova organizacije obuke u iznosu od 2.499 dinara.

Više informacija možete pronaći na sajtu iSerbia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here