Motivaciona radionica: Zašto niste prodali ili Kako u prodaji NE postaje vremenom Da!

UG Connecting people u saradnji sa Aleksandrom Sašom Grbovićem organizuje niz motivacionih radionica u Beogradu namenjih studentima, profesionalcima i svim ljudima koji žele da investiraju u svoje znanje.

Motivaciona radionica
Aleksandar Saša Grbović je skoro dve decenije prijatelj kreativne industrije u Srbiji. Ljubitelj je jazz muzike i poznavalac matematike. Posvećen je promovisanju modela „biti pa imati“. Promoter ključnih reči: Treba. Mogu. Hoću. Svakodnevno sa prijateljima iz privrede i kreativne industrije radi na širenju kruga delovanja. Više o Saši možete saznati na sledećem linku https://rs.linkedin.com/in/aleksandarsasagrbovicrethinker

Motivaciona radionica: Zašto niste prodali ili Kako u prodaji NE postaje vremenom Da! održaće se 08. februara 2016. godine u KZM „Gnezdo“ u Beogradu od 17h do 20h.

– U prodaji DA je vaš cilj. Ne je samo put ka njemu. –

Motivaciona radionica „Zašto niste prodali?“ zato posmatra skup vaših NE odgovora na jedan poseban i kreativan način u kojem se timskim radom i usmeravanjem kroz uspostavljanje pozitivne međuzavisnosti otkrivaju putevi ka DA cilju.

Na tržištu je veliki broj konsultanata za koje ste čuli ili ih poznajete jer ste već slušali njihove savete iz prodaje kojima odgovaraju na pitanja „kako prodati“, „kome prodati“, „prodajne tehnike rade“, „prodajne simulacije“ i ostali bitni „prodajni saveti“.

Naša motivaciona radionica nije predavanje niti skup prodajnih saveta već radionica procesa i kreiranja nove poslovne navike vašeg prodajnog tima bazirane na analiziranju odgovora na ključno pitanje

Zašto niste uspeli da prodate?

Mi se fokusiramo na glavni problem u prodaji.

Jer zahvaljujući praćenju prodaje možete da znate šta je vaš prodajni tim prodao i kome je prodao, međutim kao vlasnik biznisa imate pravo da znate „kome vaš prodajni tim nije prodao i zašto, zar ne?

Jedinstvena motivaciona radionica koja otkriva skup izgovora koji postoje u prodaji koje možete da pretvorite u izazove. Tačnije da svako NE posmatrate ka put ka ostvarivanju DA odgovora kao poslovnog cilja.

Obično kada je dobro hvalimo sebe, kada je loše krivimo druge. Tako je i u prodajnim timovima.

Mi verujemo da vlasnik kompanije ima pravo da zna ne samo kome je prodao proizvod ili uslugu, već i kome nije prodao i zašto jer to mu otkriva skup novih mogućnosti za unapređenje prodaje.

Takođe, vlasnik kompanije investira ne samo u uspešne prodaje već i u neuspešne prodaje i kao što ima excel file o uspehu, poželjno je da ima proces analiziranja neuspešnih prodaja i otkrivanja mogućnosti za unapređenje prodaje.

Zašto onda ne bi o tome otvoreno razgovarali i otkrili rešenja umesto samo izgovora.

Zato napravite realizacijom motivacione radionice skup novih prodajnih izazova.

Cilj ove motivacione radionice je i da se članovi prodajnog tima međusobno upoznaju i podrže jedan drugog. Da dođe do razmene znanja između njih, ostvari sinergija.

Koncept motivacione radionice je razvijan na osnovu činjenice da kada se nalazite u grupi ljudi, postoji bar jedna stvar koju znate bolje od ostalih u grupi i postoji bar jedna stvar o kojoj neko u grupi zna bolje od vas.

Cilj je da se unapredi prodajni tim kompanije tako da zna da odgovori na izgovore i pretvori ih u izazove.

Kada se uočavaju „greške“ i o njima razgovara sa kolegama, tj. svi zajedno pravilno hrane jedan drugom ego, smanjuje se njihov broj i povećava se produktivnost jer se do „prodajne tehnike koja radi“ dolazi pretvaranjem izgovora u izazov.
Rezultat takvog pristupa je da izvestaj „kome ste prodali“ u excel tabeli dobija novu vrednost.

Trajanje motivacione radionice 180 minuta.

Maksimalan broj polaznika po jednoj motivacionoj radionici: 20 učesnika

Vaša finansijska investicija u realizaciju ove motivacione radionice iznosi 2.000 dinara, unapredite vašu prodaju i naučite vaš prodajni tim da NE pretvore u DA.

Potrebno je da se prijavite popunjavanjem online upitnika na sledećem linku http://goo.gl/forms/8mCv1MXv9o i da potom uplatite kotizaciju u iznosu od 2.000 dinara na sledeći račun 165-1001523381029-71. Rok za prijavu je 5. februar 2016. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here