Možda je sada pravo vreme da saznate kako izgleda vaš dvojnik

Sigurno je da ste se uvek pitali da li na celom svetu postoji neka osoba slicna vama. Ukoliko vas zanima da pogledate kako izgleda vaš dvojnik, i stanete „licem u lice“ sa njim,  I Look Like You je pravi sajt za vas.

dvojnik

Naime, na stranici I Look Like You mozete da uploadujete svoju fotografiju, i servis za uspoređivanje ce uraditi svoj posao. Na osnovu svih fotografija će  pronaći osobu koja najviše liči vama. Naravno, ovaj servis je isključivo zabavnog karaktera. I Look Like You u isto vreme nudi opciju pregledavanja  sličnosti među drugim osobama.

Vač dvojnik vama može ličiti u manjem ili većem procentu, a i u isto vreme možete se i poigrati pa uporediti na primer, sa kojom poznatom facom imate najviše sličnosti. 

Čitava ideja proizašla je iz priča o sigurnosnim službama. U početku su službe koristile prepoznavanje lica kao pomoć pri traženju kriminalaca. Autori sajta na kom možete videti kako vaš dvojnik izgleda, Wayne Adam i Kirk Johnson su odlučili da stvore web stranicu u trenutku kad su korisnici postavili više od sto hiljada fotografija.

To se i dogodilo, a na vama je da uočite ko izgleda isto kao i vi. Site I Look Like You omogućava vam da uploadate fotografiju i da na temelju nje pronađu osoba koja izgledao poput vas.

Da li čete se iznenaditi kako izgledate? Možda ste sebe zamišljali drugačije. Na vama je da odlučite. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here