„Music test” – poziv za volontere

  Datum Isteka: 15/08/2017

  Oseti vajb „Music test-a”

  Želiš da budeš deo energičnog tima, naučiš kako funkcioniše organizovanje jednog muzičkog festivala, prisustvuješ audicijama, polufinalnoj i finalnoj večeri takmičenja mladih izvođača, i budeš, ne samo svedok rađanja budućih zvezda,već i desna ruka poznatih izvođača?

  „Music test“ je pravo mesto za tebe!

  Music test poziv za volontere

  U pitanju je treća sezona manifestacije, posvećena afirmaciji solo izvođača i bendova koji stvaraju kvalitetnu autorsku muziku iz oblasti rock-a, pop-a, hip-hopa. Kandidati prolaze kroz sedam audicija, polufinale i finale. Žiri čine eminentni muzičari domaće scene i osim ocenjivanja, svojim savetima pomažu takmičarima u njihovom daljem napredovanju. Posebna poslastica su poznati bendovi, gosti poslednje dve večeri, koji će sa mladim nadama deliti stejdž. Nakon svih devet krugova, ostaju tri pobednika. Po jedan iz svakog žanra. Najtalentovaniji biće nagrađeni snimanjem albuma i video spota.

  Dakle, ključno je da voliš muziku, dobru i pozitivnu energiju i da shvatiš da si kao deo našeg tima važna karika u organizaciji manifestacije! Učestvovanjem možeš da stekneš iskustvo iz oblasti marketinga, menadžmenta, novinarstva…

  Na mejl [email protected] potrebno je da nam pošalješ: ime, prezime, datum rođenja, kao i kontakt telefon.

  Rok za prijave je 15. avgust.

  PODELI
  Katarina Veljković
  Asistent PR&Marketing sektora / [email protected]

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here