Muški provod u Cineplexx-u uz avanturu “Assassin`s Creed” i poklone iznenađenja

Men`s night događaj u bioskopima Cineplexx Delta City i UŠĆE Shopping Center, uz prikazivanje filma „Assassin`s Creed“, održaće se u četvrtak,29. decembra, sa početkom u 20 časova.

Sve pripadnike jačeg pola koji se odluče da ovu godinu privedu kraju uživanjem u filmu u okviru Men`s night događaja, uz kupljenu ulaznicu očekuje poklon primerak Autobild magazina, osveženje u vidu Grants viskija, dok su DM drogerije pripremile poklon paketiće za one najsrećnije. Pojedine gledaoce Logitech će uveseliti sa poklonima iz G serije za gejmere – najnoviji gejming miš G403 Prodigy, gamepad F310, gejming podloge G240 i Logitech G majice.

Assassin’s Creed je jedna od najuspešnijih akcionih igrica današnjice, a ovo je prvi film snimljen po njoj. Kalum Linč, čiji lik igra Majkl Fasbender, otkriva da je potomak tajnog društva „Asasina“ zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja otključava njegova genetska sećanja. Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima. Impresivnu glumačku postavu čine Majkl Fasbender, oskarovka Marion Kotijar, Majkl Kenet Vilijams i Džeremi Ajrons.

Karte za Men`s night događaj se nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here