NALED i SOS Dečija sela: PRAKSA ZA JAKE MLADE

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Fondacija SOS Dečija sela pozivaju mlade bez roditeljskog staranja da se prijave za učešće u programu „ Praksa za Jake mlade “.

praksa za jake mlade

Program je namenjen svim mladima (do 30 godina) koji su imali/imaju status dece bez roditeljskog staranja, žive na teritoriji Beograda i žele da kroz jednomesečni program prakse steknu svoja prva radna iskustva u privredi, unaprede znanja i veštine, kao i da bolje razumeju kako poslodavci angažuju zaposlene i šta se od njih očekuje na radnom mestu.

 

Pozivamo sve zainteresovane mlade da što kraćem roku pošalju svoj CV na mejl [email protected] ili ga donesu u papirnoj formi u Karijerni centar Jaki mladi (Bulevar Kralja Aleksandra 251). Nakon prijave, sa mladima će biti obavljen razgovor, a zatim će odabrani kandidati dobiti priliku da provedu mesec dana u kompaniji koja odgovara njihovom obrazovnom profilu. Planirano je da obavljanje prakse krene od septembra.

 

Za više informacija možete pozvati telefon 011 6302933 ili doći u Karijerni centar Jaki mladi (Bulevar Kralja Aleksandra 251) gde ćete dobiti sve potrebne sugestije, pomoć pri sastavljanju CV-a i apliciranju za program prakse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here