I NIŠ dobio svoj Cineplexx: Veliki broj zvanica prošetao crvenim tepihom na premijeri „Vojna akademija 3“

Najveći i najmoderniji bioskop na jugu Srbije Cineplexx Niš svečano je otvoren premijernim prikazivanjem filma „Vojna akademija 3: Novi početak“. Ekipa filma i mnogobrojne zvanice iz Srbije i inostranstva prošetalo je sinoć crvenim tepihom u STOP SHOP ritejl parku i tako uveličalo dolazak kompanije Cineplexx u Niš.

cineplexx-nis-svecano-otvaranje-6„Veoma smo ponosni da smo nakon dva bioskopa u Beogradu i jednog u Kragujevcu, otvorili Cineplexx bioskop u Nišu. Zahvalni smo na podršci koju nam je dao grad Niš, ali i partnerima koji su učestvovali u stvaranju ovog bioskopa u proteklih šest meseci, među kojima bih posebno istakao STOP SHOP ritejl park. Verujemo da će otvaranje ovog bioskopa u koji je uloženo tri miliona eura, doprineti i daljem razvoju filmske industrije u ovom delu Srbije“, izjavio je rukovodeći partner kompanije Cineplexx Kristof Papusek.

cineplexx-nis-svecano-otvaranje-10

NAJZAD I SVEČANA PREMIJERA SRPSKOG FILMA VAN BEOGRADA

Čast da zajedno sa gospodinom Papusekom otvori bioskop Cineplexx Niš imao je gradski većnik Igor Vojinović.

Nakon uspešne premijere, publiku je pozdravila ekipa filma, među kojima su bili glumci Tihomir Stanić, Tamara Tomanović, Gordana Paunović, Anđela Jovanović, Andrea Ržaničanin, Đorđe Stojković, Branko Janković, Ivan Mihajlović i Bojan Perić, koji se ujedno ispred filma zahvalio publici i izrazio zadovoljstvo što Cineplexx Niš i film „Vojna akademija 3“ imaju zajednički novi početak. 

cineplexx-nis-svecano-otvaranje-7Bioskop Cineplexx Niš ima pet sala, opremljenih najmodernijom tehnologijom, RealD 3Dsistemom, sa ukupno 838 mesta  i specijalnim, ljubavnim sedištima. Najveća bioskopska sala će imati mogućnost da filmove prikazuje u 4K rezoluciji, koja dvostruko bolje dočarava kvalitet slike na platnu.

Više fotografija možete preuzeti sa linka: http://bit.ly/CPXXNisOtvaranje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here