NoLimitHub: Tribina o razvoju i menadžmentu proizvoda

   

  No Limit Hub organizuje tribinu na temu “How to successfully design & manage a product?” u četvrtak 8. februara od 18h u Deli prostoru u Nišu. Gost No Limit Hub-a je Ljuba Youngblom, stručnjak iz nekoliko oblasti razvoja biznisa.

  Ljuba Youngman je rođen u Srbiji, a školovao se i radio u SAD-u. Na Stanfordu je završio smer Interaction design, oblast koja spaja dizajn i programiranje. Bavio se razvojem aplikacija u “iOS” programerskom okruženju. Osnivač je kompanije “Automatic Labs” koja se bavi monitoringom automobila uz aplikaciju i adapter koji je kompanija sama razvila.

  Svoje višegodišnje iskustvo i savete o procesima, poslovnim odlukama i strategijama koje obuhvata dizajniranje i menadžment proizvoda, kao i kako da ovu oblast iskoristite u svom biznisu, Ljuba će podeliti sa Nišlijama kroz “Q&A” (pitanja i odgovori) formu izlaganja.

  Učešće je besplatno, a zainteresovani se mogu prijaviti preko linka: http://bit.ly/DesignProductManagement

  No Limit Hub je organizacija koja se bavi promovisanjem IT i startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.

  PODELI
  Teodora Šćepanović
  Članica PR tima. Studentkinja Politikologije Fakulteta Političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Smatra da je prvenstveno rad na sebi cilj i sredstvo svake značajne društvene promene.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here