Novogodišnje iznenađenje! Poklon nedelju dana probnog kursa za bilo koje IT zanimanje

U želji da vam priredimo novogodišnje iznenađenje koje će biti aktuelno tokom cele 2017. godine, odlučili smoda vam poklonimonedelju dana probnog kursa za bilo koje IT zanimanje koje odaberete.

Ukoliko želite da budete sigurni koji IT kurs odgovara vašim željama, mogućnostima i veštinama preporučujemo da napravite sledeće korake:

  1. Prijavite se na besplatne IT konsultacije koje organizujemo svake druge subote od 10:00 do 13:00 časova. Tokom konsultacija predavač će utvrditi vaš nivo predznanja, porazgovarati sa vama i dati mišljenje koji kurs bi bio najbolji za vas
  2. Prijavite se na pohađanje besplatne probne nedelje jednog od kurseva koje organizujemo.
  3. Tokom prve nedelje kursa upoznaćete se sa projektom, završnim radom kursa, za koji ćete se edukovati ukoliko nastavite da pohađate kurs. Nakon završetka kursa bićete u mogućnosti da samostalno  napravite svoj projekat i to će biti vaš završni rad kao i referenca za sadašnjeg ili budućeg poslodavca. U ovoj probnoj nedelji upoznaćete se sa načinom predavanja i sadržajem kursa što će u veliko meri uticati na donošenje vaše odluke o tome da li ste spremni da nastavite dalje i idete do kraja kursa ili da prekinete sa probnom nedeljom i okrenete se nekim drugim pravcima ili zanimanjima.

Da bi dobili priliku za pohađanje besplatne probne nedelje IT kursa potrebno je da zadovoljite dva veoma važna uslova:

  1. da pružite sebi šansu, zaslužili ste je!
  2. da se prijavite za besplatnu probnu nedelju izabranog kursa preko: http://www.prekvalifikacija.com/prijava.php ili http://itspecijalizacija.com/prijava.php

Sve ostalo prepustite nama!

Prijavite se,  mi vas čekamo☺

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here