Obavezna stručna praksa tokom 2018. godine u kompaniji Telekom Srbija

  Datum Isteka: 17/03/2018

  Obaveštavamo vas da je kompanija Telekom Srbija otvorila poziv za obavljanje obavezne stručne prakse za studente Univerziteta u Beogradu tokom 2018. godine.

  Obavezna stručna praksa se obavlja u periodu do kraja ove godine, prema programu koji definišu fakulteti uz mentorsko praćenje u različitim direkcijama u okviru kompanije Telekom Srbija. Za svakog studenta na praksi biće obezbeđena mentorska podrška. Predviđeno je da obavezna stručna praksa bude organizovana za najviše 80 studenata završnih godina prvog stepena studija, koji imaju prosek studija iznad 8,00 i obrazovnog profila: telekomunikacije, računarska tehnika, informatika, informacioni sistemi i
  poslovna analitika.

  Predviđeno trajanje prakse je do mesec dana, a početak prakse biće definisan u dogovoru mentora i studenta.

  Realizacija obavezne stručne prakse će se, na osnovu potpisanog Ugovora o saradnji između kompanije Telekom Srbija i Univerziteta u Beogradu obavit preko Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata.

  Prijavljivanje studenata obavljaće se preko portala Studentskapraksa.com <http://www.studentskapraksa.com/prakse/>  do 16.marta 2018.godine.

  PODELI
  Katarina Stefanović
  Koordinator PR tima. Studentkinja Fakulteta organizacionih nauka, smera menadžment i organizacija.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here