Online i interaktivna škola preduzetništva

Serbian Venture Network (SeVeN)po drugi put organizuje besplatnu školu preduzetništva sa ciljem da edukuje mlade o pokretanju i vođenju sopstvenog biznisa. Ove godine škola preduzetništva je sadržajno unapređena, razvijena i sastoji se iz više delova, a aktivnosti u okviru njih odvijaće se u periodu od avgusta do decembra 2016. godine.

preduzetništva

Da li si ikad razmišljao o tome da:

  • Želiš  da pokreneš sopstveni posao, ali ne znaš kako?
  • Želiš da naučiš kako se pokreće posao, ali ne znaš od koga možeš da učiš?
  • Želiš da naučiš kako da okupiš tim za pokretanje sopstvenog posla, ali ne znaš gde?
  • Želiš da razmeniš ideje sa svojim vršnjacima koje bi prerasle u posao, ali ne znaš gde da nadješ slične vršnjake?
  • Da li bi hteo da te neko posavetuje u vezi pokretanja posla, ali ne znaš koga da pitaš?

Škola preduzetništva se sastoji iz nekoliko izuzetno kvalitetnih delova:

  1. Online kurs „Kako pokrenuti sopstveni posao“ – prvi deo programa je namenjen da tokom mesec dana učite samostalno i tempom koji vam odgovara – kroz online prezentacije, predavanja, filmove i materijale za čitanje. Sve to možete da radite iz udobnosti vaše sobe putem vašeg kompjutera, laptopa, mobilnog ili tableta. Online kurs će biti aktivan od 1. avgusta 2016. godine a sve informacije o registraciji ćete dobiti putem mail-a.
  2. Akademija preduzetništva – učesnike drugog dela programa očekuje još praktičnija obuka o preduzetničkom svetu, vođena od strane iskusnih mentora i preduzetnika, gde ćete zaista raditi na pokretanju sopstvenog biznisa. Tokom ove Akademije ćete imati priliku i da se upoznate sa uspešnim preduzetnicima i startapima, da posetite biznis hub-ove i da se umrežite sa svojim vršnjacima.
  3. Najistrajniji će dobiti priliku da svoje ideje izlože na Belgrade Venture Forumu  (5 – 7. decembar 2016. godine ) i da prisustvuju master klasu organizovanom za najbolje polaznike programa.

Zato se prijavi odmah, već ovog leta kreni u nezaboravnu preduzetničku avanturu, i promeni svoj svet i svoj život na bolje!

1 COMMENT

  1. Poštovani, želela bih da se prijavim za online školu preduzetništva. Ukoliko je potrebno da Vam dostavim još nešto od dokumenata molim Vas da me naknadno obavestite. Hvala unapred

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here