OSSI – konkurs za aktivne članove

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI), koja ove godine proslavlja svoj dvadeseti rođendan, je međunarodna, neprofitna, nevladina i apolitična organizacija osnovana od strane srpskih studenata. Od samog osnivanja, OSSI je imao za cilj da okupi srpske studente u inostranstvu, omogući im lakši povratak u zemlju i promoviše Srbiju u svetu. Došlo je i to vreme da OSSI ponovo okupi sjajne, mlade, perspektivne ljude!
Konkurs za aktivne članove OSSIja je počeo 15. novembra i trajaće mesec dana (do 15. decembra). Pozicije su otvorene u svim sektorima, dok detaljne opise sektora, kao i samih timova možete pronaći ovde.

Sektori za koje se možete opredeliti su:
Sektor za medije;
Sektor za finansije i unutrašnje poslove;
Sektor za lokalne ogranke.

U sklopu formulara, imaćete mogućnost da odaberete izbor od dva tima čiji član želite da postanete, u zavisnosti od sektora za koji ste se opredelili (svaki sektor ima više timova).
Vaša kreativnost, odgovornost i spremnost za rad kao i neiscrpna energija su upravo ono što se traži, a sve što treba da uradite jeste da popunite ovaj formular do 15. decembra. Želimo vam sreću i nadamo se da ćete postati deo ovog vrednog i inspirativnog tima – OSSI tima!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here