Osvojite karte za mališane! 5X2 karte za dve predstave za decu u Teatar 78

Svakog četvrtka u saradnji sa pozorištem za decu „Teatar 78″ očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave za decu.  PortalMladi će specijalno deliti 5×2 karte za dve predstave  na našoj Facebook stranici. Verujemo da imate mlađu braću i sestre, ili rođake i  male komšije koje možete obradovati.

EKO BAJKA – subota 17.10. u 17h

IZA DUGE – nedelja 18.10. u 12h

EKO BAJKA

Teatar 78Devojcica Mirka koja je zbog svojih loših navika dobila nadimak Prljka je veoma nesrećna zbog toga,ali se ni malo ne trudi da se promeni sve do momenta dok u njenu školu ne dodje novi učenik Mirko Lepšanović.Mirko je lep,dobar,kulturan i uredan dečak. Mirka Prljka shvata da Mirkovo srce nikada neće osvojiti ukoliko se ne promeni…

Ova zabavna i edukativna bajka naučiće mališane kako se čuva priroda,pravila bontona,lepog govora i pravilnog održavanja higijene. Roditelji su često preokupirani poslom te nemaju vremena da se posvete svojoj deci,zato pozorište igra bitnu ulogu u edukaciji deteta.Naš cilj je da svako dete izadje iz pozorišne sale oplemenjeno,edukovano i naravno zabavljeno.

Tekst i režija:Marija Puškarov Popović

Mirka Prljka: Jelena Vekovski

Mirko Lepšanović: Ammar Mešić

Zvezda Zveki: Milan Pajić

Ćira: Semir Gicić

Scenografija: Tanja Žiropađa

Kostim: Tatjana Cvjetković

IZA DUGE

Zabavna i edukativna predstava koja govori o otuđenosti i činjenici da se pametna i dobra deca često povlače u sebe…iza-duge

Glavni junaci, Višnja i Velimir, idu u istu osnovnu školu ali se ne poznaju. Zajedničko im je to što se oboje razlikuju od okruženja u kome se nalaze; Višnja se ne oblači kao ostale devojčice, ne sluša modernu muziku, već je zanimaju knjige i slikanje. Velimir nije baš najbolji sportista a zanimaju ga astronomija i pisanje poezije… Baš zbog svega toga, drugari iz škole će ih zadirkivati. Njih dvoje će se slučajno susresti na obližnjoj poljani ispred jednog neobičnog cveta. Ovde počinju njihove avanture u kojima će im prva lekcija koju će morati da nauče biti hrabrost.

Oni koji ne dobiju ulaznice za predstave, mogu ih kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, i na dan izvođenja predstave pola sata pre svakog igranja.

U Kreativnoj rođendaonici Teatra 78 proslavite rođendan vašeg deteta na jedinstven način!Svakog vikenda, subotom od 17 časova i nedeljom od 12 časova, počastite svoje goste pozorišnom predstavom a nakon toga se i dobro zabavite u Kafe Galeriji pozorišta. Bogat pozorišni repertoar TEATRA 78 prilagođen je deci uzrasta od 3 do 13 godina, a sve  predstave su edukativnog i zabavnog karaktera.

Više informacija na www.teatar78.com

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here