Osvojite karte za mališane! 5X2 karte za predstavu Krcko Oraščić u pozorištu Teatar 78

Svakog četvrtka u saradnji sa pozorištem za decu „Teatar 78″ očekuju vas  zanimljive i edukativne predstave za decu.  PortalMladiće specijalno deliti 5×2 karte za predstave  na našoj Facebook stranici. Verujemo da imate mlađu braću i sestre, ili rođake i  male komšije koje možete obradovati.

Ovog vikenda u pozorištu za decu „Teatar 78″ očekuju vas  zanimljive i edukativne predstave a mi delimo karte za:

KRCKO ORAŠČIĆnedelja 22.11. u 12h

Krcko Oraščić je zabavna ali pre svega edukativna predstava u realizaciji TEATRA 78, koja mališane uči pravim vrednostima: pravo bogatstvo je u srcu svakog čoveka, kao i njegova lepota.

„Krcko Oraščić“ je devetnaestovekovna bajka E.T.A. Hofmana koja,  svojim uzbudljivim zapletom i velikim emotivnim nabojem, od nastanka do danas osvaja publiku širom sveta. Deo je standardnog repertoara velikog broja svetskih pozorišta, bilo da je u pitanju balet ili predstava za decu, a poznate su njene brojne filmske i televizijske  ekranizacije.

Ideja vodilja Hofmanovog originala Krcka Oraščića je: „ne suditi čoveku po spoljašnjosti, već po njegovim duhovnim kvalitetima.“

Krcko Oraščić
Režija: Aleksandar Nikolić
Dramaturgija: Marija Puškarov Popović

Kostim i scenografija: Tanja Žiropađa i Tatjana Cvjetković

Majstor tona i svetla: Milenko Isailović
Produkcija:Teatar 78
Uloge:
Krcko Oraščić: Dejan Stojaković
Maša: Marija Vidaković
Lili: Jelena Velkovski
Maćeha,Kralj Pacolino,Šećerna Kraljica: Milan Pajić

 

Svi ostali, ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 350 dinara.

U Kreativnoj rođendaonici Teatra 78 proslavite rođendan vašeg deteta na jedinstven način!Svakog vikenda, subotom od 17 časova i nedeljom od 12 časova, počastite svoje goste pozorišnom predstavom a nakon toga se i dobro zabavite u Kafe Galeriji pozorišta. Bogat pozorišni repertoar TEATRA 78 prilagođen je deci uzrasta od 3 do 13 godina, a sve  predstave su edukativnog i zabavnog karaktera.

Više informacija na www.teatar78.com

DOBROBOŠLI U TEATAR 78!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here