Osvojite karte za mališane! Teatar 78 i PortalMladi vas nagrađuju

Svake nedelje u saradnji sa pozorištem za decu „Teatar 78″ očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave za decu.  PortalMladiće specijalno deliti 5×2 karte za dve predstave  na našoj Facebook stranici. Verujemo da imate mlađu braću i sestre, ili rođake i  male komšije koje možete obradovati.

Ovog vikenda u pozorištu za decu „Teatar 78″ očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave:

MALA LJUBAVNA BAJKA – subota 31.10. u 17h

ŠKOLA ZA KLOVNOVEnedelja 01.11. u 12h

Untitled 2

Predstava „Mala ljubavna bajka“  je zapravo priča o ljubavi koja je nadjačala zlo i mržnju.

Nekada davno, u Kraljevstvu moravskom vladao je svojom dobrotom i pravednošću Kralj Dobromir. To je smetalo tamošnjoj veštici i u želji da naudi Kralju i Kraljevstvu začarala je  svog sina tako da potpuno liči na mladog kraljevića, sina Kralja Dobromira. Tako je prevarila Kralja i ubedila ga da je to NjEGOV DAVNO IZGUBNjENI SIN KOGA SU UKRALI ODMAH PO ROĐENjU…

Ova priča nam pokazuje kako ljubav i pored svih nedaća, ima snagu da uvek pobedi nad zlom…

Tekst: Miloš Milošević Šika

Režija: Fuad Tabučić

Igraju: Fuad Tabučić, Snežana Knežević, Vladimir Kerkez

Scenografija i kostim: Ivana Đorđević

Muzika: Stevan Milošević

Untitled 1

Predstava „Škola za klovnove“ je interaktivna i nosi poruku da sujeta, ljubomora i mržnja ne nose ništa produktivno  i da se, uz malo dobre volje, sve to može lako prevazići.

Toto i Tati, dva neverovatna klovna, spretna, vešta i puna znanja o klovnovskim veštinama nikako ne mogu da pokažu svoje veštine jer se stalno svađaju i nerviraju jedan drugog. Uz pomoć publike oni uspevaju da izvedu svoj šou, uz niz dogodovština.

           

Režija: Fuad Tabučić

Igraju: Snežana Knežević, Fuad Tabučić i  Publika

Muzika: Stevan Milošević

Kostim i scenografija: Mirjana Minić

Svi ostali, ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 400 dinara.

U Kreativnoj rođendaonici Teatra 78 proslavite rođendan vašeg deteta na jedinstven način!Svakog vikenda, subotom od 17 časova i nedeljom od 12 časova, počastite svoje goste pozorišnom predstavom a nakon toga se i dobro zabavite u Kafe Galeriji pozorišta. Bogat pozorišni repertoar TEATRA 78 prilagođen je deci uzrasta od 3 do 13 godina, a sve  predstave su edukativnog i zabavnog karaktera.

Više informacija na www.teatar78.com

DOBROBOŠLI U TEATAR 78!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here