Otvoren konkurs za AmChamps program 2018

Američka privredna komora u Srbji objavila je konkurs za novu generaciju AmChamps programa, koji je namenjen svim studentima Univerziteta u Srbiji. Konkurs je otvoren za studente starosti do 25 godina, koji se nalaze na poslednjoj godini osnovnih ili na postdiplomskim studijama i imaju jaku želju za dodatnim usavršavanjem.

Program AmChamps – Mladi lideri promena je jedinstveni, jednogodišnji program profesionalnog usavršavanja, sa ciljem jačanja liderskih potencijala mladih menadžera i studenata u Srbiji. AmCham je posvećen povezivanju poslovnog sektora i akademske zajednice, kao i pružanju podrške mladim ljudima na putu unapređenja njihovih poslovnih veština i razvoja profesionalnih mogućnosti. Top menadžeri iz kompanija članica AmCham-a studentima dele savete i iskustva iz prve ruke o upravljanju kompleksnim organizacijama, promovisanju inovacija, kreativnosti, preduzetništvu, kao i uspostavljanju kulture liderstva.

AKO ŽELIŠ SA SE PRIJAVIŠ
Poseti sajt www.amchamps.rs za dodatne informacije o programu i pošalji nam svoj CV i motivaciono pismo ili video na [email protected] najkasnije do 30.11.2017.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here