Otvoren poziv za kolektivnu izložbu ‘’Bring them back to life’’

Open call promo

Urbanizacija i prava grada ne idu uvek ruku pod ruku. Kao ni osećaj lokalnog društva za učešće u socijalnoj evoluciji grada.

U svakodnevnom životu susrećemo se sa kreativnošću i idealnim postupcima. Osećamo društvenu pripadnost i kolektivnu misao.

Dok smo sve vreme zauzeti i u žurbi – umorni i zbunjeni, i ne u potpunosti svesni prilika koje urbanizovana naselja  mogu da doprinesu čovečenstvu.

Kroz grupnu izložbu Bring them back to life  vas pozivamo da se pridružite vikend programu koji se fokusira na vas. Na pojedinačnim budućim planovima i trenutnim delovanjima. O uspostavljanju pravca koji bi započeo put individualnog učešća. Možeš nam se priključiti kroz svoju umetničku reakciju kroz fotografiju, svojom potrebom za učešće, ili svojim vremenom koje ćeš usredsrediti na inicijative koje se dešavaju u tvojoj okolini.

Kroz otvoren poziv za fotografije napuštenih prostora (zgrada), mi pokušavamo da stvorimo mrežu njihovih lokacija postavljanjem izložbe selektovanih dela iz vašeg repertoara.

Pozivamo vas da nam pomognete da izgradimo vizuelnu svest gradskog urbanog stanja, projektovanjem istog kroz fotografije.

Ako želiš da učestvuješ pošalji nam maksimalno tri fotografije, sa opisom zašto si odabrao odredjenu zgradu, gde se nalazi, koja (smatraš) da joj je bila svrha ili može da bude.

Slati kao pdf u niskoj rezoluciji na [email protected]

Rok za slanje: 23.maj
Otvaranje izložbe: 28. maj

Nagrada za izabrane radove će biti objavljeno uskoro : )
Lokacija: Kvaka22
Saradnici: Kvaka22, Mladi Istrazivaci Srbije, URBEX, David Pujadó (Bartselona)

NAPOMENA: Izabrani radovi se mogu koristiti u nekomercijalne svrhe.

OVA IZLOŽBA ĆE BITI KICK OFF DOGAĐAJ ZA VIKEND U KVAKA22, CEO PROGRAM ĆE BITI USKORO OBJAVLJEN.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here