Otvorene prijave za MENT festival 2019!

 

 

Show case festival i konferencija MENT održava se petu godinu za redom u Ljubljani od 31. januara do 2. februara 2019. i poziva sve bendove, live aktove, muzičare da se prijave za učešće!

Prijave su omogućene preko linka: https://www.gigmit.com/gigs/ment-ljubljana-festival-in-different-venues-14438  do 3. avgusta.

Mogu se prijaviti svi muzičari, bendovi sa prethodnim iskustvom u nastupima i javno objavljenim audio i video materijalom.

Takođe omogućene su prijave i za profesionalce  iz oblasti muzike (prijave su otvorene do 15. oktobra) kojima će biti pokriveni određeni troškovi i pro ulaznice za festival/konferenciju.

https://www.ines-festivals.eu/inespro-ment-2019/

Četvrtom izdanju MENT konferencije/festival u februaru 2018. godine prisustvovalo je preko 4500 posetilaca i 550 muzičkih profesionalaca iz cele Evrope i šire. Poslednji dan festivala je rasprodat. Fokus festival su regionalna i istočnoevropska scena, iako mogu učestvovati i muzičari iz cele Evrope, a isto važi i za profesionalce iz oblasti muzike.

U prethodnim godinama gosti festival su bili i predstavnici festivala (EXIT, INmusic, Glastonberi, Sziget, Eurosonic, Pohoda, Talin Music Veek, Iceland Airvaves, United Islands of Prague, Les Trans Musicales, Rock 4 People, Vaves Vienna, Le Guess Vho , Reeperbahn, Taksirat, Super Uho, Europavok, We Make Waves, Acoustic Lakeside…), izdavačkih kuća (One Little Indian, PIAS, Glitterbeat, Ghostli International, Beggars Group …), booking agencija (Toutpartout, Belmont, Pitch & Smith, Charmenko, Ink Music, Paper and Iron, ATC Live.), muzičkih medija (KEXP Radio, Under the Radar, The Quietus, Clash, Intro, Louder Than War, The 405, Drowned in Sound, GIITTV, beehype…), i mnogih drugih.

Postoji značajna prisutnost profesionalaca iz bivše Jugoslavije – uglavnom iz Hrvatske, Srbije i Makedonije.

Iz Srbije su se u prethodne 4 godine predstavili sledeći bendovi i muzičari: grupa Ti, Repetitor, Ana Ćurčin, Stray Dogg, Dogs In Kavala, Dojo, Straight Mickey and the boyz, Igralom.

Više informacija o prijavama možete naći na linku: https://www.ment.si/apply_ment19/

https://www.ment.si

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here