OTVORENE PRIJAVE ZA STUDENTSKI PRIVREDNI FORUM 2016.

Prijave za drugi Studentski privredni forum koji će se održati 4. i 5. marta 2016. u prostorijama Privredne komore Srbije su otvorene.STUDENTSKI PRIVREDNI FORUM

Studentski privredni forum realizuje Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja i Privredne komore Srbije. Forum će biti organizovan u vidu dvodnevnog seminara u okviru kog će učesnici imati priliku da dobiju korisne stručne savete i usvoje znanja potrebna za njihov dalji profesionalni razvoj. U okviru seminara eminentni gosti iz sveta biznisa, kao i stručni predavači, govoriće na teme poput socijalnog i omladinskog preduzetništva, zelene ekonomije, položaja žena u preduzetništvu, potencijala društvenih mreža za razvoj biznisa, privrede iz ugla velike kompanije i druge teme, a učesnici će moći da usvojena znanja i praktično primene kroz radionice koje će takođe biti održane u okviru seminara.

Prvom Studentskom privrednom forumu je prošlog marta prisustvovalo oko stotinu učesnika sa beogradskih fakulteta, a ove godine se očekuje broj od oko 200studenata beogradskih univerziteta i univerziteta širom Srbije, kao i učešće studenata iz regiona.

Ako želiš da i ti budeš jedan od njih, klikom na link http://goo.gl/forms/gtt8Uzx2sp možeš se prijaviti za Studentski privredni forum. Na linku se nalaze i sve dodatne informacije o visini kotizacije i šta se sve pod njom podrazumeva. Vidimo se na Forumu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here