Otvorene prijave za učešće na projektu BGD.EKOnomija

Kancelarija za mlade Grada Beograda pozivaju sve zainteresovane za obuke iz oblasti preduzetništva i ekologije, odnosno poljoprivrede, a u okviru projekta BGD.EKOnomija, da se prijave preko linka: https://goo.gl/forms/BxPGH526rKSeK1hO2

bgd.eko

Projekat se sprovodi u saradnji sa Ministarstvom omladine I sporta Republike Srbije I ima za cilj da podstakne preduzetnički duh, zapošljavanje i samozapošljavanje mladih kroz inovativni pristup ekološkom preduzetništvu. BGD.EKOnomija sprovodi se u saradnji sa partnerskim lokalnim kancelarijama za mlade Zemuna i Obrenovca, ali i pridruženim partnerskim kancelarijama Palilule i Voždovca.

Projekat je otvoren za sve mlade (do 30 godina) koji su zainteresovani da usvoje znanja iz gore pomenutih oblasti. Svi odabrani učesnici biće u obavezi da prisustvuju SVIM predavanjima, a oni najuspešniji biće odabrani i organizator projekta će im dodeliti sadnice paulovnije. 

Svi mladi koji prođu obuku i proces selekcije, a dobiju sadnice paulovnije, imaće i individualni konsultativni proces, sa ciljem što uspešnijeg razvijanja zasada i poslovnog ciklusa.

Prijave su otvorene do 31.jula do 23:59. Srećno!

1 COMMENT

  1. BGD.EKOnomija: Sjajna prilika za mlade ljude koje interesuje zeleno preduzetništvo | Energetski portal Srbije

    […] Foto: portalmladi.com […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here