Plaćene prakse u inostranstvu – AIESEC

  Datum Isteka: 27/09/2017

  Svesni činjenice da većinu nezaposlenih u Srbiji čine mladi, AIESEC je kreirao program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu koji će omogućiti studentima da se usavrše na ličnom I profesionalnom nivou I vrate u zemlju kao pravi lideri.

  Prezentacija praksi će biti održana u utorak, 26. septembra od 18h, u Univerzitetskoj biblioteci ,,Nikola Tesla’’.

  Mladima je u ponudi preko 120 zemalja sveta, gde mogu da u praksi primene i upotpune svoje znanje iz oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, IT-ja, finansija, predavanja jezika, i mnogim drugim.

   

  Program predviđa rad u multinacionalnim kompanijama, sa studentima različitih kultura, gde će menadžeri na najbolji mogući način približiti poslovanje u savremenom svetu. Tokom trajanja prakse student će primati mesečnu zaradu, koja je u visini prosečne plate izabrane zemlje.

   

  Na prezentaciji se mladima pruža mogućnost da se upoznaju sa svim detaljima ,,Global Talent’’ prakse i čuju iskustva onih koji su prošli kroz ovo iskustvo.

   

  Studenti završnih godina i diplomci koji su zainteresovani mogu se prijaviti putem linka:  http://bit.ly/2fcO2RY

   

  Kroz ,,Global Talent’’ AIESEC svake godine odvede preko 5000 studenata na nezaboravnu avanturu.

   

  Dođi i uveri se zašto smo toliko traženi.

  PODELI
  Milan Ristić
  Tim lider organizacionog tima Portal Mladi mail: [email protected] Student Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na osnovnim akademskim studijama politikologije.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here