Počeo „Bir fest“

U sredu, 13. avgusta, otvoren je 12. po redu beogradski „Bir fest“. I dok uživamo u raznim vrstama piva, iz muzičkog programa se može izdvojiti nešto za svačiji ukus.

„Bir fest“ je u punom jeku, a kako bez našeg portala ništa ne prolazi, bili smo tamo da sve ispratimo i zabeležimo.

Američki pevač Si Lo Grin i di-džej Feliks Da Hausket su naravno privukli najveću publiku, kao i poznati hrvatski sastav „Parni valjak“. Kao bend koji traje četrdeset godina, upitali smo ih koji je recept za uspeh i šta bi poručili mladim bendovima: „Neka vjeruju u ono što rade i uvjek će doć uspeh“. Kako se ovaj jubilej približio, upitali smo i šta nam spremaju, a Aki nam se samo zagonetno nasmešio i rekao: „To ćete bit na vijeme obavješteni.“ I dok čekamo neki sledeći spektakularan koncert „Parnog valjka“, dobru zabavu nastavili smo uz Si Lo Grina i Feliksa.

Sada već tradicionalno, na „Bir festu“ nastupio je i Bajaga. Iako je kiša pala neposredno pre njegovog koncerta, publika je bila brojna. Nakon njegovog nastupa, prisutne smo pitali kako se provode, a odgovor je, ni manje, ni više, bio „sjajno“. Na pitanje koji koncert s nestrpljenjem očekuju, najčešći odgovori bili su „Hladno pivo“ i „Bed kopi“, a što se izbora piva tiče većina se odlučila da proba neko koje do sad nije.

U naredna tri dana očekuju nas nastupi „Plavog orkestra“, „Goblina“, „Hladnog piva“, „Ortodoks Keltsa“, „Van Goga“, „YU grupe“, „S.A.R.S.-a“ i mnogih drugih. Organizatori vas pozivaju da dođete i uživate u različitim vrstama piva i dobroj muzici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here