Počinje WOLF 2017 , novi muzički festival nadomak Vršca!

Danas (28. jul 2017.) , sa početkom u 18 časova, počinje prvi međunarodni muzičko-umetničko-sportski festival WOLF 2017 (Way Of Life Festival)

wolf

Spomenik prirode “Straža”, koji se nalazi u istoimenom selu nadomak Vršca će od danas pa do nedelje 30.jula ugostiti veliki broj ljubitelja festivala, elektronske psytrance muzike, prirode, umetnosti i sporta.

Očekuju nas 2 bine, 5 avanturističkih programa, preko 35 stranih i domaćih izvođača, i preko 45 umetnika iz preko 20 zemalja sveta.
Festival je realizovao snažnu internacionalnu kampanju u saradnji sa gradom Vršac i na taj način postigao da veliki broj turista već od ranog jutra pristiže u grad, kako bi se smestili i pripremili za večeras.

Muzika, umetnost, crtanje, moda, body painting, nakit, zdravlje, hrana, kajaking, žongliranje, zip line, akrobacije sa vatrom, streličartsvo, paintball, kampovanje, airsoft i još mnogo toga su aktivnosti u kojima će posetioci uživati.

Karte za ceo festival se mogu kupiti na ulazu po ceni od 30Eur, kao i jednodnevne karte po ceni od 15Eur u dinarskoj protivvrednosti.

Uz kupljenu kartu se dobija besplatno kamp mesto, besplatan parking i zip line.

Jednodnevna karta za prvi dan traje od petka predveče 18č do subote u podne 12č, dok za drugi dan traje od subote u podne, pa do kraja samog festivala.

Na W.O.L.F-u će nastupiti veliki svetski psytrance izvođači DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, ali mnogo drugih globalno poznatih izvođača kao što su Spirit Architect, Carina, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate, Opsy, aprogram vam prenosimo u celosti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here