Pokreni se – volontiraj u Moskvi

  Misliš da možeš više ali ništa ne radiš povodom toga? Želiš da radiš sa mladim ljudima koji imaju znanje i znaju šta žele?

  Global Citizen je jedinstveni program prakse kroz koji usavršavaš sebe lično i profesionalno u multikulturalnom okruženju.

  Moskva (Rusija) je pravi izbor za tebe! Praksa u trajanju od 6 nedelja kroz program International kindergarden ti pruža priliku da na zabavan i kreativan način preneseš znanje engleskog jezika deci u vrtiću, a da istovremeno učiš o njihovoj kulturi, kao i da promovišeš kulturu svoje zemlje.

  gloal

  Opis posla: Sam kreiraš svoj interaktivni program sa prezentacijom svoje zemlje, rad u vrtiću u Moskvi 5 dana nedeljno ( od 4h do 6h), rad u grupi od 5 do 15 dece.

  Uslovi za praksu: Poznavanje Engleskog jezika nivo B1, mlađi si od 29 godina.

  Da li si i dalje zainteresovan?

  Ukoliko si zainteresovan za ovaj program prakse ili neki od drugih programa iz naše ponude, poseti naš sajt, prijavi se i bićeš kontaktiran u roku od 24h.

  Global Citizen je program volonterskih praksi u okviru ponude AIESEC organizacije, koja pruža mogućnost studentima svih godina da razviju liderske veštine kroz aktivan doprinos rešavanju društvenih problema, mogućnost usavršavanja stranih jezika, lični razvoj i osamostaljenje.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here