Pokrenut je sajt pricajmootome.rs

Sajt je pokrenut u okviru projekta „Pričajmo o tome“ koji ima za cilj pružanje besplatnog psihološkog savetovanja studentima putem skypa, mail-a i foruma. Psihološko savetovanje pružaju psihoterapeuti različitih edukacija. Posebna sekcija na sajtu je blog, koji omogućava studentima da podele svoja iskustva i na taj način pomognu drugima koji sada prolaze kroz slične situacije, što shvatanjem da nisu usamljeni, tako i različitim pristupima u rešavanju problema.

Osim online pružanja psiholoških usluga, bavimo se edukacijom studenata o prevenciji, zaštiti, unapređenju i očuvanju mentalnog zdravlja putem organizovanja besplatnih treninga, grupnih radionica i predavanja, a samim tim radimo paralelno i na razbijanju predrasuda prema traženju psihološke pomoći.

Takođe, na sajtu smo obuhvatili i pitanja karijere, odnosno traženja posla pošto je to jedno od ključnih pitanja studenata koje može značajno da utiče na kvalitet života, tako da nam je cilj da im pomognemo da se što bolje prvo emotivno pripreme za traženje posla, razgovore i prakse, a zatim i praktično.

Posetite www.pricajmootome.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here