Ponedeljak je dan za mlade u bioskopu Cineplexx – PM vam daje besplatne karte

Karte za bioskop, i odlazak u pozorišta, na izložbe i razne druge kulturne manifestacije su nešto na šta smo vas navikli u prethodnih skoro dve godine. Uvek kada je nešto novo, tu smo i mi, a ponedeljak je uvek sačuvan za besplatni bioskop za mlade. Bliži nam se dvogodišnjica saradnje Cineplexx-a i našeg mladalačkog sajta PortalMladi.com u kojem dobijate samo vi, naši čitaoci, te nastavljamo i u 2017. godini da vas vodimo u bioskop, da pogledate neki film!

Naravno, nastavljamo da radimo isto i dalje, jer dobijamo sjajne povratne pozitivne komentare od vas. Pratite našu Fejsbuk stranicu jer za vikend opet delimo karte za bioskop.

Ove nedelje vas vodimo u Delta city da gledate novi film sa repertoara Cineplexx-a, novi rimejk velepoznatog serijala o najpoznatijoj gorili na svetu – „Kong: Ostrvo lobanja“, za projekciju u ponedeljak, 27. marta, u 20.00h u Delta city-ju.

Na programu se ove nedelje nalazi sedam novih filmova, dve premijere i jedan balet:

  1. „Lepotica i zver 2D i 3D –Diznijeva “Lepotica i zver”, sa Emom Votson i Denom Stivensom u glavnim ulogama je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je sa nekoliko novih pesama. U fimu igraju i Oskarovci Kevin Klajn i Ema Tompson. Posetioci imaju priliku da film pogledaju u sinhonizovanoj ili titlovanoj verziji.
  1. „Uskršnji zeka –Sinhronizovana avantura o Maksu, mudrom gradskom zecu, koji je zarobljen u školi za zečeve, skrivenom mestu na kojem krzneni mališani od porodice lukavih lisica kriju najvažniju od svih dragocenosti – Uskršnje jaje.
  1. „To je samo kraj sveta – Vinset Kasel u francuskoj drami, o piscu, koji se posle dvanaest godina vraća u svoj rodni grad, planirajući da objavi svoju predstojeću smrt porodici, zbog teške bolesti.

  1. „Bye Bye man – Tri prijatelja nailaze na užasavajuće korene Bye Bye man-a, misteriozne figure koja je izvor svog zla koji leži u čoveku. Jedini način da se izbegne njegovo prokletstvo je jednostavno: nemojte pomisliti ni izgovoriti njegovo ime.
  1. „Kraljica Španije – Pedesetih godina 20 veka, filmska diva Makarena Granada, koju tumači Penelope Kruz,  vraća se iz holivuda u Španiju da snimi blokbaster pod nazivom Kraljica Španije, gde će udahnuti život Izabeli I od Kastilje.

*** Saznajte prvi informacije koje se tiču nas, mladih!Šta je to novo u gradu, festivali, studentska obaveštenja…

*** Laguna i PM imaju poklon(e) za vas: Dve knjige svake dve nedelje za naše čitaoce!

  1. Osnivač – Priča prati Raya Krocka (Majkl Kiton) koji se udružuje sa dva brata, Richardom i Mauriceom McDonaldom, kako bi pokrenuli nešto što će ubrzo postati međunarodni lanac restorana brze hrane koji danas poslužuje više od 68 miliona posetioca svakoga dana.

  1. „Rekvijem za gospođu J” – Film Bojana Vuletića sa Mirjanom Karanović u glavnoj ulozi. Priča prati skromnu sredovečnu ženu i bivšu administrativnu službenicu koja na godišnjicu smrti svog muža planira da se ubije.

Cineplexx Delta City

Bioskopski program od 23. marta do 29.marta

Cineplexx Ušće Shopping Centar

Bioskopski program od 23. marta do 29.marta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here