PoP-Up pozorište – poziv za umetnike

  OYF vas poziva da svojom kreativnošću doprinesete unapređenju kulturne perspektive Obrenovca!
  Poziv je otvoren za sve mlade sugrađane koji se bave umetnošću i žele da učestvuju u kreiranju autentičnog umetničkog projekta.


  Svi koji su zainteresovani da se uključe u rad Pop-Up pozorišta mogu da se prijave popunjavanjem online formulara:https://goo.gl/ntJ8Gc
  Svi prijavljeni će biti obavešteni o daljem toku procesa.
  Poziv za izvođače – glumce, plesače, pevače i muzičare otvoren je do 20. aprila 2016. godine, dok se slikari, dizajneri i vizuelni umetnici zainteresovani za rad na kostimu i scenografiji mogu prijaviti do 25. aprila 2016. godine.
  Očekujemo Vas!
  Pop-Up pozorište za cilj ima angažovanje što većeg broj talentovanih mladih sugrađana koji žele da zajedničkim stvaranjem unaprede kulturni život u našem gradu. Spajanje različitih oblasti umetnosti u jedan pozorišni proces omogućava lokalnim mladim umetnicima da se međusobno upoznaju i pomognu jedni drugima da napreduju.
  Ovo je prilika i da istražimo pozorišni potencijal alternativnih javnih prostora. Verujemo da na ovaj način možemo da izvedemo umetnost na ulicu i tako, barem na kratko, unesemo nove boje u percepciju ovdašnjeg života.
  Takođe, želimo da podstaknemo okupljanje mladih u konstruktivnu zajednicu, koja bi mogla da nastavi svoje aktivnosti i narednih godina, usmeravajući nove generacije na slobodno bavljenje umetnošću i rad na poboljšavanju uslova za život, stvaranje i odrastanje u svojoj sredini.

  Projekat se organizuje u okviru programa za kulturu Društvenog centra Fondacije za mlade Obrenovca.

  Za dodatne informacije, pišite na[email protected]

  Izvor: youth.rs

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here