Portal Mladi i Avantura Park obezbedili su popust na pravu letnju avanturu

Da li ste spremni da iskusite pravi doživljaj I zabavu na Adi? Samo za naše pratioce, Portal Mladi u saradnji sa organizacijom Avantura Park, obezbedio je popuste za ronjenje ili prepreke na drveću.

Avantura Park

Šta su prepreke na drveću?

Avantura park je poligon na kome se mogu zabaviti i rekreirati posetioci svih uzrasta. Izazov u Avantura parku predstavljaju prepreke na drveću, sačinjene od raznih platformi, visećih mostova, gelendera, greda, lijana i slično. Pre izlaska na poligon posetioci dobijaju profesionalnu i atestiranu opremu i prolaze kroz obuku na zemlji gde se upoznaju sa pravilima i načinom upotrebe pomenute opreme. Poligon se sastoji od 19 prepreka i prosečno vreme potrebno za prelazak je 45 – 60 minuta, u zavisnosti od spretnosti posetioca. Za prelazak preko prepreka najvažniji je dobar balans dok snaga ne igra toliko važnu ulogu, ali nije i zanemarljiva.

Avantura Park

Naučite da ronite uz instruktore Avantura Parka:

Akvarijum za ronjenje omogućava posetiocima da na bezbedan i zabavan način nauče veštine SCUBA ronjenja. Akvarijum je zapremine 75 kubnih metara, sa zidom od stakla debljine 45 mm. Aktivnosti koje su u ponudi  su probni zaron i škola ronjenja. Kompletan program se izvodi pod budnim okom sertifikovanih instruktora ronjenja.

Avantura Park

3 vrste paketa, sa već uračunatim popustima koje možete ostvariti samo uz Portal Mladi:

Do petoro prijavljenih u ekipi, cena je 1000 dinara po osobi

Od šestoro do jedanaestoro prijavljenih u ekipi, cena je 900 dinara po osobi

Od dvanaest prijavljenih u ekipi, cena je 800 dinara po osobi.

Ukolko ste zainteresovani, prijave možete naći na sledećem linku.

Za sve dodatne informacije možete se informisati ovde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here