Portal Mladi i Zipline Ada obezbedio je za naše pratioce besplatne spustove!

Zipline Ada – Da li ste spremni da iskusite pravu zabavu i adrenalinski šok? Spuštati se preko Beogradskog jezera, Ade Ciganlije, viseći na zategnutoj sajli podiže adrenalin čak i najiskusnijim avanturistima i zato baš tebe izazivamo da se oprobaš!

Samo za naše pratioce, Portal Mladi u saradnji sa organizacijom Zipline Ada deli 2×2 besplatna spusta na Adi Ciganliji! Saznajte na našoj Facebook stranici šta je potrebno da uradite kako biste osvojili besplatan spust i iskusili adrenalinsku zabavu.
„Zipline Ada” je moderna eko firma kojoj su na prvom mestu bezbednost, osiguranje i zabava svih učesnika i zaposlenih.

Šta je zipline? Ova ideja nastala je pre nekoliko stotina godina u zabačenim krajevima Južne Amerike kao način da se prirodni pad terena iskoristi za transport ljudi i tereta. Dovitljivi starosedeoci su debelim kanapima spajali tačke na različitim visinama i niz kanape spuštali teret, nakon čega su ubrzo počeli da ih koriste i za lični transport.

Zipline danas predstavlja svetsku atrakciju kao svojevrstan vid zabave. Ova atrakcija privlači mnogobrojne turiste i rasprostranjena je širom sveta, od prašuma Latinske Amerike, pa do Dalekog Istoka i velikih kanjona u Sjedinjenim Američkim Državama. Ovakav vid zabave ne zagađuje prirodu i ne ugrožava eko sistem i upravo iz tog razloga, podržan je od strane svih relevantnih pokreta za zaštitu životne sredine.

Više o samoj organizaciji „Zipline Ada“ možete saznati ovde.

1 COMMENT

  1. Zipline je super stvar,mislim tako mi deluje volela bi da probam da se provozam,jer imam avaturisticki duh i kako sam vec rekla deluje mi da je ekstra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here