Besplatne karte za bioskop Cineplexx BIG

Karte za bioskop samo za naše pratioce, i ove nedelje vas nagrađujemo besplatnim kartama za Cineplexx bioskop.  Imaš slobodnog vremena, između napornih obaveza na fakultetu i ne znaš kako da ga provedeš? Portal Mladi se uvek trudi da odgovori tvojim interesovanjima, i na jednom mestu sakupi mnoštvo zanimljivih događaja.

Jednim klikom na naš kalendar dešavanja pronaćićeš sve predstave, koncerte, tribine, i izložbe u Beogradu u narednih mesec dana. Pratite našu Fejsbuk stranicu jer za vikend(nedelja) oko 12h opet delimo karte za bioskop.

Besplatne karte za bioskop

Ove nedelje vas vodimo u Cineplexx BIG Beograd da gledate film sa repertoara Cineplexx-a – „Akvamen, za projekciju u ponedeljak, 21. januara, u 17:30h!

cineplexx

Na repertoaru se ove nedelje nalaze četiri nova naslova Boljšoj balet „Bajadera” u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

  1. „Taksi bluz” – Nova domaća komedija u kojoj je glavni junak priče Marko, simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

Glavne uloge tumače Andrija MiloševićMilena PredićTodor Jovanović, Aleksandra TomićNikola DjuričkoSergej TrifunovićBoris MilivojevićBoris KomnenićNikola Pejaković, a režiju potpisuje Miroslav Stamatov.

Trejler filma https://youtu.be/yqQVzi-FTMQ

  1. „Svi zanju” – Priča prati Loru koja putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino venčanje. Usred veselog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka biva kidnapovana. U teškim danima koji slede, rastu tenzije među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na videlo. Glavne uloge tumače Havijer Bardem i Penelopa Kruz.

Trejler filma https://youtu.be/5u3L6xMMY4c

  1. „Drugarčina” – Francuski film Nedodirljivi iz 2011. godine je ostvario neverovatan uspeh u bioskopima diljem sveta, a ove godine gledamo remake verziju s velikim zvezdama – Kevinom HartomNikol Kidman i Brajan Krenston. Radi se o dvojici totalno različitih muškaraca koji dolaze iz različitih svetova. Del Skot, dolazi iz opasne njujorške četvrti Bronks i očajnički pokušava ostaviti sve greške iza sebe. Filip Lakas je paralizovani depresivni milijarder, koji živi u luksuznom penthausu u centru Menhetna . Emotivan i pun dobrog humora, film govori o neočekivanom prijateljstvu koje se pojavilo između ova dva potpuna stranca, i kako druga šansa može biti najbolji pokon koji ste ikada primili.

Trejler filma https://youtu.be/gQkTpob_YHI

  1. „Glas” – Iz filma Nesalomiv, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu gospodin Glas. Njima se priključuju iz filma Podeljen Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi i Anja Tejlor-Džoj kao lik Kejsi Kuk, jedini zarobljenik koji je preživeo susret sa Zveri. Nadovezujući se na priču s kraja filma Podeljen, Glas pronalazi Dana u potrazi za Krambovom nadljudskom verzijom Zveri, u seriji burnih susreta, dok Prajs prvobitno tajnovito prisutan prerasta u organizatora sukoba koji čuva tajne pogubne za obojicu.

Trejler filma https://youtu.be/20PE98JLcgE

BOLJŠOJ BALET

  1. „Bajadera” – Ovaj egzotični balet je ostao nepoznat van granica Rusije čitav jedan vek, dok ga danas izvode svi vodeći svetski teatri. Samo se u Boljšoju izvodi duže od jednog veka, a od skoro i u novoj verziji fantastičnog Grigoroviča.Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Najava: https://youtu.be/lZWvlC-0cSs

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here