Besplatne karte za bioskop Cineplexx BIG

Karte za bioskop samo za naše pratioce, i ove nedelje vas nagrađujemo besplatnim kartama za Cineplexx bioskop.  Imaš slobodnog vremena, između napornih obaveza na fakultetu i ne znaš kako da ga provedeš? Portal Mladi se uvek trudi da odgovori tvojim interesovanjima, i na jednom mestu sakupi mnoštvo zanimljivih događaja.

Jednim klikom na naš kalendar dešavanja pronaćićeš sve predstave, koncerte, tribine, i izložbe u Beogradu u narednih mesec dana. Pratite našu Fejsbuk stranicu jer za vikend(nedelja) oko 12h opet delimo karte za bioskop.

Besplatne karte za bioskop

Ove nedelje vas vodimo u Cineplexx BIG Beograd da gledate film sa repertoara Cineplexx-a – „Crna reka”, za projekciju u ponedeljak, 25.marta, u 17:20h!

cineplexx

Ove nedelje se na repertoaru nalaze sedam novih filmskih naslova:

  1. ,,Balkanska međa” – Inspirisan istinitim događajem, film ,,Balkanska međa” prikazuje nam tajnu operaciju grupe ruskih specijalaca koja iz Moskve dobija naređenje da pre NATO trupa zauzme aerodrome ,,Slatina” u Prištini i zadrži ga dok ne stigne pojačanje. Dok se čeka pojačanje ruskog bataljona stacioniranog u Bosni, specijalni tim predvođen Andrejem Šatalovim i Bekom Ethoevim kojima se pridružuju pripadnici MUP-a, Vuk i Fadilj, vode nemilosrdni rat protiv komandanta albanske grupe – Smuka. U glavnim ulogama našli su se: Anton Pampušni, Jurij Kucenko, Miloš Biković, Aleksandar Radoičić, Aleksandar Srećković, Milena Radulović i Miodrag Radonjić.

Trejler filmahttps://youtu.be/Zmd-3cO2_uA

  1. ,,Ceo svet je tvoj“ – Film prikazan na Kanskom festivalu bavi se sudbinom sitnog kriminalca koji sanja o drugačijem životu, ali ne može da ga priušti. Da bi pobegao od svog okruženja, on mora da prihvati još jedan poslednji posao koji uključuje Španiju, drogu, Iluminate i dominantnu majku. Glavni junak čini sve moguće da spase glavu, i to na urnebesan način. Fransoa je sitni kriminalac koji ima svoj san: da postane ekskluzivni distributer sladoleda firme Mister Friz u zemljama Magreba (Severna Afrika), tj. da se oslobodi kriminala, zasnuje legalni biznis i osnuje porodicu. Njegovi snovi nestaju kada shvati da je njegova dominantna majka Dani prokockala celu njegovu ušteđevinu. Glavne uloge tumače: Vansen Kasel i Izabel Ađani.

Trejler filma: https://youtu.be/r7x8I6gX6K0

  1. ,,Crna reka” – Crna Reka je svojevrsni povratak reditelja Erika Zonke u art house vode. Slučaj nestanka tinejdžera Denija, poveren je istrošenom detektivu i alkoholičaru. On se posvećuje istrazi u cilju pronalaska momka, iako ne brine o sopstvenom sinu tinejdžeru koji se upliće u trgovinu narkoticima. Denijev bivši nastavnik postaje neobičajeno zainteresovan za ovaj slučaj i nudi svoju pomoć detektivu.

Trejler filmahttps://youtu.be/u5aNor174xI

Specijalna projekcija krimi drame čiju glavnu ulogu tumači Vinsent Kasel zakazana je sutra u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 20 časova. Karte su u prodaji!

  1. ,,Mia i beli lav” – Emotivna i topla priča o prijateljstvu i ljubavi između mlade devojke i belog lava, snimana preko tri godine i njenog neverovatnog putovanja kroz afričke savane kako bi svom najboljem prijatelju našla novi dom. U glavnim ulogama: Melani Loren, Rajan Mek Lenan i Lajonel Njuton.

Trejler filmahttps://youtu.be/fd0pUnz2xC8

  1. ,,Mi” – Nakon što je svojim debitantskim filmom ,,Beži!“ poslao impuls koji je uzdrmao savremenu kulturu i postavio standarde za provokativne i društveno angažovane horor filmove, dobitnik Oskara i vizionar, Džordan Pil, vraća se sa novim, košmarnim filmom, koji je napisao, režirao i producirao. Film ,,MI” je smešten u sadašnjost, na legendarnu obalu Severne Kalifornije.  Glavnu ulogu tumači oskarovka Lupita Njongo, kao žena koja se vraća na mesto kraj obale mora gde je odrastala, sada sa mužem (Vinston Djuk iz Crnog pantera) i dvoje dece, kako bi proveli idiličan odmor kraj mora. Progonjena neobjašnjivom i nerazjašnjenom traumom iz prošlosti i nizom jezivih slučajnosti, Adelaida oseća da joj paranoja dostiže vrhunac i da se nešto jako loše prikrada njenoj porodici.

Trejler filma: https://youtu.be/NhaC0YHn2v0

  1. ,,Korgi: Kraljevski pas velikog srca” SINH 2D/3D – Animirani film o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, velškim korgijima, od kojih se još od detinjstva ne odvaja. Rex je mali nevaljalac ali ipak najomiljeniji pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tokom svog epskog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Rex uspeva da se zaljubi i otkrije svoj pravi identitet.  Ekipa sinhronizacije: Boris Milivojević, Stevan Pjale, Jelena Rakočević, Dušica Novaković, Vladislava Đorđević, Tamara Dragičević, Marko Gvero, Ivana Popović, Tomaš Sarić.

Trejler filma – https://youtu.be/DpnQwcEIN9s

 

  1. Loro – Film nagrađivanog italijanskog reditelja i scenariste Paola Sorentina, biće prikazan u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Film govori o kontroverznom italijanskom političaru, čiju glavnu ulogu tumači Toni Seril. U ostalim ulogama našli su se: Elena Sofija Riči, Rikardo Skamarcio, Kasia Smutniak,  Đovani Esposito i drugi.

Trejler filma – https://youtu.be/X51IuatXeBA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here