Besplatne karte za bioskop Cineplexx BIG

Karte za bioskop samo za naše pratioce, i ove nedelje vas nagrađujemo besplatnim kartama za Cineplexx bioskop.  Imaš slobodnog vremena, između napornih obaveza na fakultetu i ne znaš kako da ga provedeš? Portal Mladi se uvek trudi da odgovori tvojim interesovanjima, i na jednom mestu sakupi mnoštvo zanimljivih događaja.

Jednim klikom na naš kalendar dešavanja pronaćićeš sve predstave, koncerte, tribine, i izložbe u Beogradu u narednih mesec dana. Pratite našu Fejsbuk stranicu jer za vikend(nedelja) oko 12h opet delimo karte za bioskop.

Besplatne karte za bioskop

Ove nedelje vas vodimo u Cineplexx BIG Beograd da gledate film sa repertoara Cineplexx-a –  LED”, za projekciju u ponedeljak, 23. april, u 19:15h

Besplatne karte za bioskop Cineplexx

Na repertoaru se ove nedelje nalaze šest novih filmskih naslova, motivaciono predavanje Uroša Petrovića i jedna premijera:

  1. „Neće moći ove noći” – Kada troje roditelja otkriju plan njihovih ćerki o gubljenju nevinosti na maturi, organizovaće jednovečernju tajnu operaciju kako bi zaustavili klince u njihovim namerama. Lesli Men, Ike Barinholc i Džon Sina glume u filmu „Neće moći ove noći”, rediteljskom debiju za Kej Kenon. Producenti ove komedije su Set Rogen, Evan Goldberg i Džejms Viver.

Trejler filma: https://youtu.be/BV7OQHX6DPY .

  1. „Poslednja želja” – Dr. Pol Kersi je hirurg koji svakodnevno svedoči posledicama nasilja u svom gradu. Jednog dana u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga i kći koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Pol, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje porodice. Kada anonimni ubica počne privlačiti medijsku pažnju, grad se pita je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar… ili ljuti krvnik. Glavne uloge u filmu tumače Brus Vilis, Vinsent D’Onofrio i Elizabet Šu.

Trejler filma https://youtu.be/MLZ9sSISHz0

  1. „Incident u zemlji duhova” – Film prati život majke dvoje dece koja je nasledila dom od svoje tete. Već prve noći u novoj kući majka se suočava s uljezima i bori se za živote svojih ćerki. Šesnaest godina kasnije kada se kćeri opet okupe u toj kući tek tada stvari postanu još čudnije.

              Trejler filma https://youtu.be/NymkLaQhUkw

  1. „Cvrle, nikad ne letiš sam” – Film donosi jednu dirljivu priču o avanturi koja će zabaviti celu porodicu. Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji. Mnoštvo likova i bogate muzičke deonice dočarali su između ostalih i Milan Gromilić, Ivan ZarićDragan Vujić VujkeDušica NovakovićNikola NemeševićVesna PaštrovićNikola Šurbanović, kao i specijalne gošće: NedaUkradenMilica Todorović i Sanja Kerkez, koje se po prvi put pojavljuju u jednom crtanom filmu, dok glas Cvrletu daje Dimitrije Nikolić.

               Trejler filma https://youtu.be/5UFA-sY8cjk

 

Ovog četvrtka u bioskopu Cineplexx Delta City u 18 časova biće održana specijlna projekcija filma „Cvrle nikad ne letiš sam”. Ekipa koja učestvuje u sinhronizaciji će ovom prilikom pozdraviti publiku i tako svečano ulepšati gledanje neodoljivog junaka Cvrleta. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

 

  1. „Zver” – Po uzoru na čuveni filmski serijal „Sumrak saga”, „Zver” je uzbudljiva horor fantazija o tinejdžerki kojoj će se život promeniti iz korena kad bude otkrila mračnu tajnu iz svog traumatičnog detinjstva. Ana (Bel Pouli) je provela ceo život pod budnim okom misterioznog čoveka koji joj se predstavljao kao otac. On je od devojčice skrivao njeno poreklo i držao je zatočenu na tavanu zabačene kuće, usadivši joj strah od zveri – čudovišta koje luta šumom i jede decu. U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, Elen Kuper (Liv Tajler), koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život. Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerkog doba. Međutim, kako se u njoj bude budila devojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz detinjstva. Priče o krvoločnoj Zveri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi…

Trejler filma https://youtu.be/IYCnmdahmTQ

 

  1. Telma” – Posle selidbe u Oslo zbog studija, Telma se zaljubljuje u koleginicu, ali kada pokuša da potisne osećanja prema njoj, njene potisnute moći počinju da se manifestuju u vidu epileptičnih napada sa užasavajućim posledicama. Film je na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Trejler filma https://youtu.be/d_8–pZwZk4

MOTIVACIONO PREDAVANJE

  1. Lepo mi je jer tako želim” – Drugo predavanje u drugom ciklusu motivacionih govora održaće 19. aprila u 20 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, pisac Uroš Petrović, na temu “Kako razmišljanjem izvan ustaljenih okvira doći do novih ideja i rešenja”. Kao jedan od najpametnijih Srba, dugogodišnji predsednik MENSE i pisac čija dela pomeraju granice u savremenoj literaturi, Uroš Petrović će nam reći kako da beskrajni splet naših neuronskih puteva probudimo u željenim smerovima, u zavisnosti od toga šta želimo da postignemo. Kako da nateramo tu moćnu mrežu, koja povezuje naših stotinak milijardi neurona, da zatreperi kao nikada do sada? Karte su u prodaji po ceni od 500 dinara.

 

PREMIJERNO

 

  1. „Osvetnici: Rat beskraja 3D”- Očekujte neočekivano sa svim voljenim herojima okupljenim na novom zadatku, u filmskom putovanju bez presedana gde će se sresti svi likovi Marvelovog filmskog univerzuma. Karte će biti položene, po poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada. Osvetnici i njihovi saveznici moraće da budu spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa, pre nego što on uništi ceo univerzum. Glavne uloge tumače Robert Dauni Džunior, Benedikt Kamberbač, Mark Rafalo, Kris Hemsvort, Čedvik, Bozman i Entoni Ruso.

Trejler filma https://youtu.be/Ep4gRzhM_Ag

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here