Besplatne karte za bioskop Cineplexx BIG

Karte za bioskop samo za naše pratioce, i ove nedelje vas nagrađujemo besplatnim kartama za Cineplexx bioskop.  Imaš slobodnog vremena, između napornih obaveza na fakultetu i ne znaš kako da ga provedeš? Portal Mladi se uvek trudi da odgovori tvojim interesovanjima, i na jednom mestu sakupi mnoštvo zanimljivih događaja.

Jednim klikom na naš kalendar dešavanja pronaćićeš sve predstave, koncerte, tribine, i izložbe u Beogradu u narednih mesec dana. Pratite našu Fejsbuk stranicu jer za vikend(nedelja) oko 12h opet delimo karte za bioskop.

Besplatne karte za bioskop

Ove nedelje vas vodimo u Cineplexx BIG Beograd da gledate film sa repertoara Cineplexx-a – Velika igra”, za projekciju u ponedeljak, 22. januara, u 19.30h

Besplatne karte za bioskop Cineplexx

U prilogu se nalaze repertoari bioskopa Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center i Cineplexx BIG Beograd za period od 11. januara do 17. januara.

Na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova filmska naslova, jedna specijalna projekcija i jedan Boljšoj balet:

  1. „Patuljci sa naslovnih strana” –  Nova sjajna srpska komedija poznatog reditelja Milorada Milinkovića („Mrtav Ladan”, „Čitulja za Eskobara”), prikazuje život najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima, koga igra fantastični Gordan Kičić. Milorad Milinković, pored režije potpisuje i scenario filma, a briljantnu glumačku ekipu, pored Gordana Kičića, čine: Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović i mnogi drugi.

Trejler filma https://youtu.be/Xx6lrja52Y0

 

  1. „I to je život“ – Od autora filma Nedodirljivi”, na platno bioskopa Cineplexx stiže francuska urnebesna komedija I to je život”. Maks vodi firmu za organizovanje događaja skoro 30 godina. Danas je Pjerov i Helenin veliki dan. Venčavaju se u predivnom zamku iz 17. veka. Po običaju, Maks ništa nije prepustio slučaju, i sve je dovedeno do savršenstva. Međutim, venčanje iz snova lako bi se moglo pretvoriti u katastrofu koja klizi ka sigurnom fijasku. Turbulentne uspone i padove naizgled idealno organizovanog događaja gledaćemo kroz oči radnika zaduženih da najluđe probleme rešavaju u hodu – poput duhova!

       Trejler filma https://youtu.be/0oDGBG856wk

  1. „Mali vampir” – Omiljeno štivo dečaka Antona strašne su priče, posebno o vampirima. Jednog dana dobio je priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štaviše postaju i prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane za Rudija – otrcani crni plašt koji nikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta. Glumci koji pozajmljuju glas junacima filma su:  Iva Stefanović, Milan Tubić, Vladislava Djordjević, Jelisaveta Karadžić, Jovana Stipić, Marko Marković , Dušan Čavić , Isidora Minić , Pedja Damjanović, Tomaš Sarić, Stevan Piale i Jelena Jovičić.

              Trejler filma https://youtu.be/cW0SV54sMgw

subotu 20. januara u 14:15 časova u bioskopu Cineplexx Delta City, biće organizovana specijalna projekcija filma uz prisustvo dela glumačke ekipe koja učestvuje u sinhronizaciji.

 

BOLJŠOJ BALET

 

  1. Romeo i Julija – Aleksej Ratmanski, bivši direktor Boljšoj baleta, se vratio po prvi put na moskovsku scenu sa svojom novom produkcijom Šekspirovog klasika. Ljubavna čarolija Romea i Julije” na vrhovima prstiju biće prikazana uživo i u novoj produkciji u nedelju 21. januara u 15:45 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Trejler: https://youtu.be/nILJbkddDyg

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here