Besplatne karte za bioskop Cineplexx BIG

Karte za bioskop samo za naše pratioce, i ove nedelje vas nagrađujemo besplatnim kartama za Cineplexx bioskop.  Imaš slobodnog vremena, između napornih obaveza na fakultetu i ne znaš kako da ga provedeš? Portal Mladi se uvek trudi da odgovori tvojim interesovanjima, i na jednom mestu sakupi mnoštvo zanimljivih događaja.

Jednim klikom na naš kalendar dešavanja pronaćićeš sve predstave, koncerte, tribine, i izložbe u Beogradu u narednih mesec dana. Pratite našu Fejsbuk stranicu jer za vikend(nedelja) oko 12h opet delimo karte za bioskop.

Besplatne karte za bioskop

Ove nedelje vas vodimo u Cineplexx BIG Beograd da gledate film sa repertoara Cineplexx-a – Romansa u Maloj Italiji, za projekciju u ponedeljak, 19. novembra, u 20:15h!

cineplexx

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva nova filmska naslova premijera filma  „Grinč” i ekskluzivne projekcije dokumentarnog filma „Burn The Stage – The Movie”.

  1. „Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini” – U novom nastavku Fantastičnih zveri, pratimo Njuta Skamandera i Albusa Dumbledora u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gelertu Grindelvaldu. U knjizi „Hari Poter i relikvije smrti” čitaoci i su mogli saznati da su Albus i Gelert nekad bili vrlo bliski, pre nego što su postali najgori neprijatelji. Radnja ovog nastavka je puno dinamičnija. A uz sjajan scenario i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Fantastičnih zveri prava filmska poslastica koja se nikako ne sme propustiti. Gledaćemo Džuda Loua u ulozi mladog Albusa Dambldora, Džoni Dep će takođe reprizira svoju ulogu kao Gelert Grindvald, mračni čarobnjak koji prezire “obične” ljude i one koji nemaju magiju. Po red njega, videćemo i Kolina Farela, kojem poverena uloga misterioznog čarobnjaka kojeg Njut sreće tokom boravka u Njujorku. Edi Redmejn se opet pojavljuje u ulozi heroja Njuta Skamandera, a tu su i Ezra Miler, Kalum Turner, Zoi Kravic, Ketrin Voterston, Den Fogler i Klaudija Kim.

Trejler filma https://youtu.be/eT2Vy2gqJgY

  1. „Vazdušni udar” – Tokom 1940. godine, petoro Kineza obučenih od strane američkog pukovnika borilo se protiv napada japanskih aviona kako bi zaštitili važan uređaj za šifrovanje u gradu Chongqing. Drugi najskuplji kineski film u poslednjih 10 godina donosi epske scene vazdušnih okršaja, dok se u pozadini krvavih borbi odigrava špijunska afera, koja bi mogla da promeni tok rata. Glavne uloge u filmu tumače Brus Vilis i dobitnik Oskara Edrijen Brodi, dok je kreativni producent Mel Gibson.

Trejler filma https://youtu.be/tN5HqBooXlE

PREMIJERNO

 

  1. „Grinč” SINH 2D/3D/MX4D – Najnovija animirana poslastica je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma. Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza. Neki od naših glumaca i ljudi iz javnog života koji su pozajmili glasove junacima su: Milan Tubić, Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Zoran Kesić

Trejler filma https://youtu.be/Ntb2fWAXTiI

EKSKLUZIVNE PROJEKCIJE

  1. BTS „Burn The Stage – The Movie”- Južnokorejski, sedmočlani dečački bend, poznat i pod nazivom Bangtan Bojs, na radost brojnih mladih ljubitelja njihovog lika i dela, predstaviće se u filmu „BTS: Burn The Stage – The Movie“ na velikom platnu bioskopaCineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš u četvrtak 15. novembra sa početkom u 19:30 časova, a zbog nezapamćenog interesovanja otvorene su dodatne projekcije u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center od 20 časova istog dana, kao i u subotu, 17. novembra od 18 časova. Film nam donosi priču iza scene sa turneje BTS WINGS TOUR, i svedoči meteorskom uspehu benda koji je debitovao 12. juna 2013. godine pesmom „No more dreams“. Stavovi za koje se zalažu članovi Bts-a jesu veoma hrabri i otvoreni s obzirom na istoriju korejske vlade koja ima rigorozan sistem. U svojim pesmama šalju jasnu poruku o podizanju svesti kada je reč o mentalnom zdravlju i svemu onome što danas muči  mlade. Svaka pesma je veoma značajna i ima svoju priču o društvenim pritiscima, rodnoj neravnopravnosti, ostvarenim i neostvarenim snovima ali i zahvalnosti na svemu onome što imamo. Prema jednom istraživanju BTS je svojim pesmama uspeo da motiviše mlade u borbi sa depresijom i da žive svoj život onako kako žele jer na kraju to je ipak samo njihov život. To je samo jedan faktor koji ovu mladu grupu razlikuje u moru dečačkih bendova.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here