Postani deo IKEA „eTalent Factory”

Student ste završne godine na diplomskim i postdiplomskim studijama a želite nešto više da naučite o internet poslovanju​?

Upravo Vi ste idealan kandidat za inicijativu kompanije IKEA​ koja organizuje program „eTalent Factory”​, koji predstavlja plaćenu stručnu praksu u trajanju od 12 meseci. Cilj je da se studentima približi pojam online poslovanja i pruži im se mogućnost stručnog usavršavanja u ovoj oblasti, koja je s napretkom tehnologija sve popularnija i polako postaje obavezna stavka svakog uspešnog biznisa.

Postani deo IKEA „eTalent Factory”

Od zainteresovanih studenata očekujemo da:

  • govore engleski jezik,
  • umeju da objasne kompleksne probleme i procedure,
  • imaju veštine analize i rešavanja problema,
  • imaju komunikacijske veštine,
  • poznaju digitalne medijske kanale.

Budite nam dragi gosti 10. juna od 11 časova u Beograđanki ​(Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana) i upoznajte se sa svim detaljima „eTalent Factory” inicijative. Otkrijte da li je usavršavanje u oblasti online trgovine prava stvar za vas.

Ko može da se prijavi?

Broj mesta je ograničen! Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 9. juna,do 12 časova​. Prijavite se klikom na ovaj link.

Snimite video i objasnite da ste baš Vi idealan kandidat

Ako ste zainteresovani da postanete deo „eTalent Factory”, pozivamo Vas da snimite YouTube video​ u kojem ćete nam objasniti zašto ste baš Vi idealan kandidat za ovaj program. Potrebno je da predstavite svoje interesovanje za oblast web poslovanja, ali i uređenje prostora. Svoj video možete poslati na sledeću adresu: [email protected].

Dragi studenti, radujemo se druženju i vidimo se!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here